Gość: vetches IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 13:42 Witam.Od ponad 2 miesięcy mam bąble w gardle.Nie wiem o co chodzi .U lekarza nie byłam.Bąble mnienie bolą ani nie wycieka z nich ropa.Co to moze byc? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola... Re: Bąble w gardle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 13:57 pewnie masz 2 bąble w gardle które sie nazywają migdałkami.Jak wycieka z nich ropa to leć na wycięcie ich i to najlepiej w narkozie pełnej a nie miejscowym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vetches Re: Bąble w gardle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:47 Nie migdałki...to jest tak jakby w przełyku a wycięcie migdałków i tak nic nie pomoze.Dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Bąble w gardle IP: 62.141.240.* 01.03.05, 08:11 Witaj wczoraj byłam u laryngologa i okazało sie że mam w gardle "torbielka". Jak bolało mnie gardło to czułam jakbym cos w nim miała. Pani doktor mi go nakłuła igła i potem wycisnęła ropę. Za tydzień mam się jeszcze raz u niej pokazac. Gwarantuje że to nic nie boli. Może u ciebie to to samo. Odpowiedz Link Zgłoś