Dodaj do ulubionych

Co zrobic, zeby miec plaski brzuch?

IP: 192.168.12.* / 194.121.255.* 17.05.01, 15:05
Witam! Kiedy wstaje rano, mam plaski brzuszek! Kiedy tylko zjem jakis posilek
(nawet nie duzo, jestem szczupla)-zaraz brzuszek sie zaokragla! Czy istnieje
jakas specjalna dieta???
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: Co zrobic, zeby miec plaski brzuch? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 15:23
      najlepiej odzwyczaic sie od jedzenia albo operacyjnie usunac zoladek
    • Gość: m Re: Co zrobic, zeby miec plaski brzuch? IP: 213.25.153.* 17.05.01, 16:33
      Napisz coś więcej, kiedy obserwjesz takie objawy, gdy zjesz cokolwiek czy tylko
      pewne produkty? magdalene@poczta.fm
      • Gość: mała Re: Co zrobic, zeby miec plaski brzuch? IP: 195.94.205.* 22.05.01, 13:56
        witaj Mimi,
        wiesz, mam podobny problem, wydaje mi sie ze przyczyna takiego stanu to zbyt
        słabe miesnie brzucha, obecnie pracuje nad nimi w silowni i niebawem-nam taką
        nadzieje-dowiem sie czy utrzymywana przeze mnie wersja sie potwierdziła, czyli
        czy to wlasnie miesnie brzucha

pozdrawiam
        mała
        • Gość: Stara Re: Co zrobic, zeby miec plaski brzuch? IP: *.dialinx.net 24.05.01, 14:52
          Dziewczyny nie histeryzujcie. Jak sie cos zje, to jest zupelnie normalne, ze
          brzuch sie wybuli. Czysta psiakrew logika. Oczywiscie mozecie nic nie jesc i
          umrzec z glodu. Wtedy spoleczenstwo bedzie mialo o pare neurotyczek mniej.
          • Gość: ania Re: Co zrobic, zeby miec plaski brzuch? IP: 157.25.122.* 29.05.01, 14:16
            ćwiczyć

i zająć się czymś w życiu ważniejszym a nie tylko pustym patrzeniem na swój
            płaski brzuszek w lusterku!!!!!!!!!!!!
            przecież sama napisałaś że jesteś szczupła

dziewczyny dajcie sobie trochę luzu w tej obsesji odchudzania, bo wytrzymać nie
            można, wszędzie anoreksja lub bulimia a potem płacz

ps. a jeszcze miesiączkujesz czy już od dawna nie i pytasz tu gdzieś na forum
            dlaczego?

pozdrawiam
            • Gość: Ola Re: Co zrobic, zeby miec plaski brzuch? IP: 213.76.230.* 08.06.01, 10:00
              Ja też mam z tym problem, podobno to kwestia anatomi, jeżeli masz wąskie biodra
              to wtedy zaokrągla się brzych, jest zupełnie normalne, nie panikujci i
              trzymajcie się prosto to pomaga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka