Gość: ORDYNATOR IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 11:36 Ludzie widzą tylko nasze błędy a może tu jakieś ciepłe słówka padną. Pozdrawiam ordynator interny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 12:12 Odzział neurochirurgii w WSS w Jastrzębiu wspaniali, życzliwi lekarze i oddane pielęgniarki. Nic dodaz nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
analusia Re: A może coś miłego o lekarzach? 05.03.05, 12:34 INSTYTUT MEDYCYNY MORSKIEJ I TROPIKALNEJ - Gdynia KLINIKA CHORÓB PŁUC I GRUŹLICY - AM Gdańsk STOCER - Konstancin - oddział septyczny SPZOZ - Morąg - oddziały wewnętrzny, neurologia Pracują tam wspaniali doktorzy, docenci, lekarze, pielęgniarki, salowe i wiele innych pracowników, którzy nie odwracają się od pacjenta. Może i popełniają błędy, ale potafią się do nich przyznać. Szczera rozmowa z pacjentem to naprawdę bardzo wiele. Pozdrawiam w/w szpitale i ich personel. Dziękuję że żyję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 13:19 Dr Andrzej Kassur - 0rtopeda. Dzięki niemu nasz syn ma zdrowe nogi. Pan doktór pomógł, gdy synek miał 6 lat. Teraz ma 27 i wszystko jest OK. Poprzedni lekarz...- ale to już inny wątek. Tu nie pasuje:)))Pozdrawiam, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 13:23 Dr. Leśkiewicz - pediatra. Już niestety nie żyje. (dlaczego? - inny wątek:(((() O tym lekarzu, wielkim człowieku możnaby wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:29 Szpital MSWiA Gdansk, Oddzial Chirurgii Tyle empatii Swietni lekarze, super znieczulenie, cudowne pielegniarki Przepraszam, ze marudzilam, ale naprawde bardzo bolalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.03.05, 13:29 Czyżby pan ordynator był niedopieszczony? Papierowa koperta i koniaczek to zbyt mało jak sądzę i brakuje słów uznania? Otóż będa panie ordynatorze, jak tylko cos dobrze i nie skreślisz człowieka z powodu braku kasy.. wtedy nasłuchasz się pochlebstw do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.03.05, 13:34 -------------------------------------------------------------------------------- Czyżby pan ordynator był niedopieszczony? Papierowa koperta i koniaczek to zbyt mało jak sądzę i brakuje słów uznania? Otóż będa panie ordynatorze, jak tylko zrobisz cos dobrze i nie skreślisz człowieka z powodu braku kasy.. wtedy nasłuchasz się pochlebstw do bólu. P.S. Oczywiście tak miało być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---sss--- Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.wola1.demo.net.pl / *.demo.net.pl 05.03.05, 14:22 --Sami nauczyliśmy dawać! Ja za Chiny ludowe nie dam, i wcale mi nie jest gorzej, a lekarzom...? No trudno! Wierze w bezinteresowność i fachowowść jednoczesnie, bo póki co tak dzieki Bogu jest! Zachwale AM w Gdańsku na Kilnicznej 1-ginekologia! Szpital Onkologiczny w Bielsku-Białej! Pozdrawiam! -ss-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 14:22 Jest paru miłych lekarzy w Katowicach i Gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 14:52 Anioły śmierci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.03.05, 14:59 Klinika oertopedii PSK 4 lubin i oddział urologii w Woj. Szpitalu w Lublinie - empatia, zrozumienie, chęć pomocy, a ja taka marudnaaaaa jestem, ze szok ;)) wszelkie choroby i wypadki - po leczeniu na tych oddziałach wspominam z uśmiechem na ustach. Lekarze uśmiechnięci, poświęcają tyle czasu ile trzeba, wszystko tłumaczą, i naprawdę są cierpliwi, ja nie wiem jak oni ze mną wytrzymują ;) Sa cudwoni, jak ostatnio spotakałam jednego z nich na mieście to rzuciłam się i go wyściskałam !! Nigdy nie dałam żadnej łapówki, po prostu serdecznie dziękowałam po leczeniu - słowami! Co innego pielęgrnairki, ale to iiny wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
ajakaga Re: A może coś miłego o lekarzach? 05.03.05, 15:49 Witajcie chciałam polecić oddział endykronologi wojskowego szpitala we wrocławiu nie dość ze super lekarze to jeszcze miła atmosfera ACHA I BEZ ZADNEJ KOPERTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:49 Mają takie mundurki z duuuzymi kieszonkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 05.03.05, 17:26 Mój ukochany mąż jest lekarzem-chirurgiem.Jest zawsze uśmiechnięty,na luzie,kulturalny i dowcipny.Nie znam drugiego takiego lekarza.Pacjenci go uwielbiają.I mają za co.Poza tym pomaga bezinteresownie wszystkim,którzy go o to poproszą.Jak spotkacie takiego w Warszawie,to będziecie napewno wiedzieli,że jest to mój mąż...Aha i jeszcze jedno.To ja utrzymuję dom:)))Pozdrawiam.Ida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 18:19 Dr Leśkiewicz taki był. Dzieci już mam przed 30 a ciągle Go pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:39 ze swojeje strony stwierdzam, iz takie watki sa nie na miejscu. jesli pacjent chce sie podlizac doktórowi, daje mu w lape, a nie wypowiada sie na forum. PRECZ Z LAPOWKARSTWEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
okonn Re: A może coś miłego o lekarzach? 06.03.05, 00:40 Uważam równiez że takie wątki są nie na miejscu. Generalnie wszystkie wątki w których pisze się cos dobrego o lekarzch sa nie na miejscu i powinny byc zabronione jako niezgodne z regulaminem. Zaburzaja one bowiem jedynie słuszny i prawdziwy pogląd że w Polsce wszyscy lekarze to pazerne na pieniądze pijawki, chamy, niedouczeni oszuści, łapowkarze i mordercy. Ludzie piszący coś dobrego o lekarzach powinni być ścigani z całą surowością prawa lub choćby zamykani w domach wariatow jaki grożni dla społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Do julci i okonn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.05, 01:07 Lubię sobie pożartować, nawet bardzo. Jednak wasze wypowiedzi nastrajają mnie minorowo. I pierwszy raz na tym forum wyrażę się nieparlamentarnie: jesteście głupie babska, bezmyślne. Załóżcie wątek o drapieżnych, nieuczciwych, pijanych,leniwych, zamkniętych na wiedzę, pazernych oraz niekompetentnych lekarzach. Będę miala tam co napisać. Pewnie nie tylko ja. Lecz tu jest miejsce, gdzie możemy okazać naszą radość i uznanie dla osób, które swój zawód oraz swoich pacjentów traktują BARDZO DOBRZE. Jeśli takich osób nie spotkalyście, to żałujcie. Jednak wszystko ptzed wami. Napiszcie coś dobrego o - -----------sobie. Ale: 1-nie tu, 2-uczciwie. Pozdrawiam. Już mi nawet złość przeszła. Zostalo tylko zdziwienie:((((((((Przecież (teoretycznie) macie rozumy... Odpowiedz Link Zgłoś
analusia Re: Do julci i okonn 06.03.05, 08:19 Popieram zyrafo46. One chyba nigdy nie były w szpitalu, tylko ciekawe czego tu szukają "na forum zdrowie" Odpowiedz Link Zgłoś
okonn Re: Do julci i okonn 06.03.05, 08:24 Droga żyrafko, jak można nie rozpoznac ironii w miom poście ? Jest on reakcją na post "pacjenta" i "julci" właśnie. Takiej samej rakcji jak Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia Re: Do julci i okonn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 09:44 generalnie to masz racje :) jak ktos tam ironi nie zobaczyl to chyba slepy :) a poza tym sie z toba niezgadzam pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:34 to zacznij sciganie od mojej osoby! Odpowiedz Link Zgłoś