Dodaj do ulubionych

A może coś miłego o lekarzach?

IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 11:36
Ludzie widzą tylko nasze błędy a może tu jakieś ciepłe słówka padną.
Pozdrawiam ordynator interny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 12:12
      Odzział neurochirurgii w WSS w Jastrzębiu wspaniali, życzliwi lekarze i oddane
      pielęgniarki. Nic dodaz nic ująć.
    • analusia Re: A może coś miłego o lekarzach? 05.03.05, 12:34
      INSTYTUT MEDYCYNY MORSKIEJ I TROPIKALNEJ - Gdynia
      KLINIKA CHORÓB PŁUC I GRUŹLICY - AM Gdańsk
      STOCER - Konstancin - oddział septyczny
      SPZOZ - Morąg - oddziały wewnętrzny, neurologia

Pracują tam wspaniali doktorzy, docenci, lekarze, pielęgniarki, salowe i wiele
      innych pracowników, którzy nie odwracają się od pacjenta. Może i popełniają
      błędy, ale potafią się do nich przyznać. Szczera rozmowa z pacjentem to
      naprawdę bardzo wiele.
      Pozdrawiam w/w szpitale i ich personel. Dziękuję że żyję!!!
      • Gość: zyrafa46 Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 13:19
        Dr Andrzej Kassur - 0rtopeda. Dzięki niemu nasz syn ma zdrowe nogi. Pan doktór
        pomógł, gdy synek miał 6 lat. Teraz ma 27 i wszystko jest OK. Poprzedni
        lekarz...- ale to już inny wątek. Tu nie pasuje:)))Pozdrawiam, Żyrafa
        • Gość: zyrafa46 Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 13:23
          Dr. Leśkiewicz - pediatra. Już niestety nie żyje. (dlaczego? - inny wątek:(((()
          O tym lekarzu, wielkim człowieku możnaby wiele...
    • Gość: Maja Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:29
      Szpital MSWiA Gdansk, Oddzial Chirurgii
      Tyle empatii
      Swietni lekarze, super znieczulenie, cudowne pielegniarki
      Przepraszam, ze marudzilam, ale naprawde bardzo bolalo...

• Gość: pacjent Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.03.05, 13:29
      Czyżby pan ordynator był niedopieszczony? Papierowa koperta i koniaczek to zbyt
      mało jak sądzę i brakuje słów uznania? Otóż będa panie ordynatorze, jak tylko
      cos dobrze i nie skreślisz człowieka z powodu braku kasy.. wtedy nasłuchasz się
      pochlebstw do bólu.
      • Gość: pacjent Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.03.05, 13:34
        --------------------------------------------------------------------------------
        Czyżby pan ordynator był niedopieszczony? Papierowa koperta i koniaczek to zbyt
        mało jak sądzę i brakuje słów uznania? Otóż będa panie ordynatorze, jak tylko
        zrobisz cos dobrze i nie skreślisz człowieka z powodu braku kasy.. wtedy
        nasłuchasz się pochlebstw do bólu.
        P.S.
        Oczywiście tak miało być
        • Gość: ---sss--- Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.wola1.demo.net.pl / *.demo.net.pl 05.03.05, 14:22
          --Sami nauczyliśmy dawać!
          Ja za Chiny ludowe nie dam, i wcale mi nie jest gorzej, a lekarzom...? No
          trudno!
          Wierze w bezinteresowność i fachowowść jednoczesnie, bo póki co tak dzieki Bogu
          jest!
          Zachwale AM w Gdańsku na Kilnicznej 1-ginekologia!
          Szpital Onkologiczny w Bielsku-Białej!

Pozdrawiam!
          -ss--
    • Gość: Anka Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 14:22
      Jest paru miłych lekarzy w Katowicach i Gliwicach.
    • Gość: Łodzianka Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 14:52
      Anioły śmierci???
      • Gość: nina Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.03.05, 14:59
        Klinika oertopedii PSK 4 lubin i oddział urologii w Woj. Szpitalu w Lublinie -
        empatia, zrozumienie, chęć pomocy, a ja taka marudnaaaaa jestem, ze szok ;))
        wszelkie choroby i wypadki - po leczeniu na tych oddziałach wspominam z
        uśmiechem na ustach. Lekarze uśmiechnięci, poświęcają tyle czasu ile trzeba,
        wszystko tłumaczą, i naprawdę są cierpliwi, ja nie wiem jak oni ze mną
        wytrzymują ;) Sa cudwoni, jak ostatnio spotakałam jednego z nich na mieście to
        rzuciłam się i go wyściskałam !! Nigdy nie dałam żadnej łapówki, po prostu
        serdecznie dziękowałam po leczeniu - słowami! Co innego pielęgrnairki, ale to
        iiny wątek...
        • ajakaga Re: A może coś miłego o lekarzach? 05.03.05, 15:49
          Witajcie chciałam polecić oddział endykronologi wojskowego szpitala we
          wrocławiu nie dość ze super lekarze to jeszcze miła atmosfera ACHA I BEZ ZADNEJ
          KOPERTY
    • Gość: Marek Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:49
      Mają takie mundurki z duuuzymi kieszonkami.
    • Gość: Ida Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 05.03.05, 17:26
      Mój ukochany mąż jest lekarzem-chirurgiem.Jest zawsze uśmiechnięty,na
      luzie,kulturalny i dowcipny.Nie znam drugiego takiego lekarza.Pacjenci go
      uwielbiają.I mają za co.Poza tym pomaga bezinteresownie wszystkim,którzy go o
      to poproszą.Jak spotkacie takiego w Warszawie,to będziecie napewno wiedzieli,że
      jest to mój mąż...Aha i jeszcze jedno.To ja utrzymuję dom:)))Pozdrawiam.Ida
      • Gość: zyrafa46 Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 18:19
        Dr Leśkiewicz taki był. Dzieci już mam przed 30 a ciągle Go pamiętam.
    • Gość: julcia Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:39
      ze swojeje strony stwierdzam, iz takie watki sa nie na miejscu. jesli pacjent
      chce sie podlizac doktórowi, daje mu w lape, a nie wypowiada sie na forum.
      PRECZ Z LAPOWKARSTWEM!!!
      • okonn Re: A może coś miłego o lekarzach? 06.03.05, 00:40
        Uważam równiez że takie wątki są nie na miejscu.
        Generalnie wszystkie wątki w których pisze się cos dobrego o lekarzch sa nie na
        miejscu i powinny byc zabronione jako niezgodne z regulaminem.
        Zaburzaja one bowiem jedynie słuszny i prawdziwy pogląd że w Polsce wszyscy
        lekarze to pazerne na pieniądze pijawki, chamy, niedouczeni oszuści, łapowkarze
        i mordercy.
        Ludzie piszący coś dobrego o lekarzach powinni być ścigani z całą surowością
        prawa lub choćby zamykani w domach wariatow jaki grożni dla społeczeństwa.
        • Gość: zyrafa46 Do julci i okonn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.05, 01:07
          Lubię sobie pożartować, nawet bardzo. Jednak wasze wypowiedzi nastrajają mnie
          minorowo. I pierwszy raz na tym forum wyrażę się nieparlamentarnie: jesteście
          głupie babska, bezmyślne. Załóżcie wątek o drapieżnych, nieuczciwych,
          pijanych,leniwych, zamkniętych na wiedzę, pazernych oraz niekompetentnych
          lekarzach. Będę miala tam co napisać. Pewnie nie tylko ja. Lecz tu jest
          miejsce, gdzie możemy okazać naszą radość i uznanie dla osób, które swój zawód
          oraz swoich pacjentów traktują BARDZO DOBRZE. Jeśli takich osób nie
          spotkalyście, to żałujcie. Jednak wszystko ptzed wami. Napiszcie coś dobrego o -
          -----------sobie. Ale: 1-nie tu, 2-uczciwie. Pozdrawiam. Już mi nawet złość
          przeszła. Zostalo tylko zdziwienie:((((((((Przecież (teoretycznie) macie
          rozumy...
          • analusia Re: Do julci i okonn 06.03.05, 08:19
            Popieram zyrafo46. One chyba nigdy nie były w szpitalu, tylko ciekawe czego tu
            szukają "na forum zdrowie"
          • okonn Re: Do julci i okonn 06.03.05, 08:24
            Droga żyrafko, jak można nie rozpoznac ironii w miom poście ?
            Jest on reakcją na post "pacjenta" i "julci" właśnie.
            Takiej samej rakcji jak Twoja.
            • Gość: julcia Re: Do julci i okonn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 09:44
              generalnie to masz racje :) jak ktos tam ironi nie zobaczyl to chyba slepy :)
              a poza tym sie z toba niezgadzam
              pozdro:)
        • Gość: ja Re: A może coś miłego o lekarzach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:34
          to zacznij sciganie od mojej osoby!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka