bo-wo12 09.03.05, 07:17 Czy mężczyzna 60letni po zawale może brać biosteron,co mu to da.Czy rzeczywiście jest to tak rewelacyjny lek jak trąbią w reklamie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdro Re: biosteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:20 wlasnie,jest tylko rewelacyjny w reklamie.A jak kazdy lek ma swoje wskazania i przeciwwskazania.Najlepiej zapytaj farmaceute lub lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: biosteron IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 09.03.05, 09:23 DHEA może sprzyjać chorobom serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: biosteron IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.03.05, 11:18 Drobnym drukiem w przeciwskazaniach jest napisane, "że leku nie powinny zażywać osoby z powiększoną prostatą" ( cytat z pamięci). W wieku 60 lat połowa mężczyzn ma powiększoną prostatę. Ja brałem ten lek i rzeczywiście czułem przypływ energii (być może była to tylko sugestia). Niemniej wydaje mi się, że czułem sie lepiej. Przestałem, gdy podczas rutynowych badań prostaty lekarz stwierdził jej powiększenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koks Re: biosteron IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.03.05, 17:40 Czy ktoś poważny może mi odpowiedzieć na pytanie co się stanie ,jeżeli ktoś po czterdziestce po roku zażywania biosteronu tego zaprzestanie?Moim zdaniem efekt powinien być zdecydowanie negatywny i o wiele gorszy niż gdyby go wogóle nie zażywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: biosteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:24 Gość portalu: Koks napisał(a): > Czy ktoś poważny może mi odpowiedzieć na pytanie co się stanie ,jeżeli ktoś po > czterdziestce po roku zażywania biosteronu tego zaprzestanie?Moim zdaniem efekt > powinien być zdecydowanie negatywny i o wiele gorszy niż gdyby go wogóle nie > zażywał. Może jestem niepoważna, ale w moim przypadku tak jest. Moje samopoczucie spadło na psy, gdy zaprzestałam zażywać wspomniany biosteron. Odpowiedz Link Zgłoś