iwonesik 19.03.05, 08:29 Od wczoraj, zaczęla mi schodzić skóra wokół paznokci na dłoniach. Dzisiaj obiera się jak u węża! Co może być tego przyczyną i co robić? Pozdrawiam PA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ann Re: RATUNKU, SCHODZI MI SKÓRA WOKÓŁ PAZNOKCI IP: *.chello.pl 19.03.05, 12:03 jakaś ezgema albo uczulenie Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: RATUNKU, SCHODZI MI SKÓRA WOKÓŁ PAZNOKCI 19.03.05, 20:29 Egzema na pewno nie, uczulenie możliwe. Chociaż wszystko piorę i zmywam w rękawiczkach. Może na pokarm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kciuki Re: RATUNKU, SCHODZI MI SKÓRA WOKÓŁ PAZNOKCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:04 Nie moge ci poradzic, ale sama mam od kilku dni problem "paznokciowy". Rozbolaly mnie opuszki kciuków. Boli mnie tak, jakby mi sie miały oderwac od palców paznokcie . Jest nawet lekkie zasinienie. Czy to jakis poważny znak chorobowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryka Re: RATUNKU, SCHODZI MI SKÓRA WOKÓŁ PAZNOKCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:51 Witam Zapraszam na moją stronę internetową www.drogadozdrowia.com.pl Pozdrawiam Henryka Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: RATUNKU, SCHODZI MI SKÓRA WOKÓŁ PAZNOKCI 20.03.05, 18:20 Hmmm moze to jakiś rodzaj łuszczycy? Jak najszybciej udaj się do lekarza, nie jest to choroba zakaźna, lecz genetyczna. Poproś lekarza, żeby zrobił ci testy na alergeny, lub żeby wypisał ci skierowanie na takie coś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: RATUNKU, SCHODZI MI SKÓRA WOKÓŁ PAZNOKCI 20.03.05, 18:29 To nie łuszczyca, ta skóra obiera się, tak jak przy opaleniu.Ale pójdę do lekarza.Pozdrawiam PA Odpowiedz Link Zgłoś