Dodaj do ulubionych

astma a homeopatia

29.03.05, 22:25
od kilku lat choruję na astmę oskrzelową, przez cały ten okres leczona jestem
sterydami, chciałabym udać się ze swoją dolegliwością do homeopaty bo
słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tego typu leczenia, czy ktoś
mógłby mi coś powiedzieć z własnego doświadczenia...
Obserwuj wątek
    • villac Re: astma a homeopatia 30.03.05, 09:18
      Sama sobie odpowiedziałaś na zadane pytanie, chorujesz kilka lat, bierzesz
      najsilniejsze leki czyli sterydowe i teraz co....chcesz teraz chorobę
      przypudrowac czy pomalować na inny kolor? to dokładnie tak jakby np po złamaniu
      ręki zaproponować plasterek na plecy.
      • rene22 Re: astma a homeopatia 30.03.05, 11:20
        villac napisał:

> Sama sobie odpowiedziałaś na zadane pytanie, chorujesz kilka lat, bierzesz
        > najsilniejsze leki czyli sterydowe i teraz co....chcesz teraz chorobę
        > przypudrowac czy pomalować na inny kolor? to dokładnie tak jakby np po złamaniu
        >
        > ręki zaproponować plasterek na plecy.
        Villac skąd u Ciebie taka agresja? Człowiek szuka pomocy, bo nie chce brać tak
        silnych leków, chyba mu wolno, nie? Kasjas prosiła o pozytywne wrażenia, więc
        jeśli nie masz nic pozytywnego do napisania, to nie pisz bez sensu i nie dołuj
        ludzi.
        • snajper55 Re: astma a homeopatia 30.03.05, 13:26
          rene22 napisała:

> Villac skąd u Ciebie taka agresja?

Agresja ? Jakoś w tej wypowiedzi nie widzę agresji.

> Człowiek szuka pomocy,bo nie chce brać tak silnych leków, chyba mu wolno, nie?

A ktoś pisze, że nie wolno ???

> Kasjas prosiła o pozytywne wrażenia, więc jeśli nie masz nic pozytywnego do
          > napisania, to nie pisz bez sensu i nie dołuj ludzi.

Nuie prosiła o pozytywne wrażenia, tylko o opinie. Drobna różnica. ;)

S.
      • Gość: kajas000 Re: astma a homeopatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:25
        Villac,
        człowiek przez całe życie się uczy i korzysta z porad ludzi mądrzejszych od
        siebie.., to chyba dobrze, że szuka dla siebie jakiegoś lepszego rozwiązania
        swojego problemu, ja tak własnie szukam.., dlatego skorzystam z rady osoby,
        która mnie rozumie i poszukam dobrego homeopaty i może to nie bedzie tylko
        pudrowanie i malowanie, pozdrawiam i dziękuję za dobre rady tych którzy
        zrozumieli mój post
    • Gość: spox Re: astma a homeopatia IP: *.zreo.compaq.com 30.03.05, 11:51
      Szkoda czasu i pieniedzy.
    • Gość: E. Re: astma a homeopatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:35
      Mam bardzo dobre rezultaty z homeopatią, choć na inne schorzenie. Wiem, że
      rzeczy typu astma leczy się z dobrymi wynikami. Szczerze polecam. Musisz tylko
      rozejrzeć się i dobrać dobrego specjalistę.
    • 5_monika Re: astma a homeopatia 30.03.05, 19:38
      Homeopatia radzi sobie również z astmą, w kierunku wyleczenia a nie stłumienia.
      Pozdrawiam Monika
    • Gość: MoniaxT Re: astma a homeopatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:11
      Wiataj kajas000, najlepiej podaj miasto z ktorego klikasz to forumowicze poleca
      Ci kogos sprawdzonego. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka