magdaz10 30.03.05, 12:48 Szukam opini.Zabieg u dziecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulkazbananem Re: Klinika Damiana 30.03.05, 14:04 Nie szukaj opinii o klinice, tylko o lekarzu, ktory zabieg ma wykonac. Klinika Damiana to jest typowa nowoczesna przychodnia - czysto, ladnie, profesjonalnie, nowy sprzet...ale rownie dobrze tam mozesz trafic na lekarza patalacha co na genialnego lekarza w najgorszym szpitalu... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka79 Re: Klinika Damiana 30.03.05, 14:24 i weź pod uwagę wszystkie możliwe komplikacje - czy wystarczy ci pieniędzy a lekarzom sprzętu żeby sobie z nimi poradzić. Ja nie mam nic przeciwko damianowi ani żadnemu innemu szpitalowi prywatnemu ale bogu dzięki ja w końcu trafiłam do państwowego bo to co się wydarzyło podczas zabiegu mogłoby się skończyć dużo gorzej gdyby to był szpital prywatny nie przygotowany na takie komplikacje (pomijając już wzrost ceny w takiej sytuacji). Także zastanów się 3 razy czy to sie opłaca. Teraz i w państowoych szpitalach można mieć godne warunki (szczególnie jeśli gotowa jesteś zapłacić za ponadstandardowe usługi). Odpowiedz Link Zgłoś