Gość: Danusia IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 02.04.05, 20:28 Czy ktos miał do czynienia z zatokami szczękowymi? jakie sa objawy zapalenia. mnie boli lewa szczeka przy jedzeniu lub ziewaniu juz od dłuzszego czasu, co to moze być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: zatoki szczekowe IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 09.04.05, 15:49 Własnie mnie tez od jakiegos czasu boli lewa szczeka przy ziewaniu, jedzeniu i zastanawiam sie co to moze być? Moze ktos wie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
plascyzna Re: zatoki szczekowe 09.04.05, 21:14 ja je odczuwam wlasciwie wtedy, gdy jestem przeziebiona Odpowiedz Link Zgłoś
airbus340 Re: zatoki szczekowe 13.04.05, 13:44 Przy zapaleniu zatok szcżekowych możesz mieć podwyższona temp., ból głowy w okolicach oczu,nosa, ropną wydizeline w nosie, spływajacą do gardła,szczególnie rano, osłabienie, uczucie zmęczenia, zatkany nos, katar... Jeśli masz któys z tych objawów,to pewnie jest to zapalenie zatok szczękowych[tzw. sinusitis maxillaris] Odpowiedz Link Zgłoś