trickyx 05.04.05, 11:57 b. żle sie czuje, zawroty głowy, ból serca i pod sercem, dretwienie- mam 36 lat- czy to nerwy czy cos z sercem, chyba zaraz sie zwolnie do lekarza, ale mam tez nerwice Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyrafa46 Re: zawał? tak...lub nie...Lekarz Ci to powie. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 12:53 Idż szybko do lekarza, zrób EKG. Tylko dobry wynik da Ci spokój i lepsze samopoczucie. Tylko lekarz powie Ci że to nerwy. Idż. Dasz sobie spokój, dobre samopoczucie i - zdrowie. Teraz nie wiesz jeszcze, jakie będą wyniki... Pozdrawiam serdecznie, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: zawał? 05.04.05, 13:21 czlowieku, puknij sie, mamy ci wirtualnie stawiac diagnoze, czy masz zawał? zapewne nie masz, masz tylko atak nerwicy, poza tym spada ciśnienie, a atmosfera wokół jest nerwowa i dołująca, ale idź do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: zawał?-do Lipy IP: *.3vnet.pl 06.04.05, 09:26 Stonuj dziewczyno,nie kazdy jest tak wszechwiedzacy jak Ty.Jeszcze sama dolujesz.Tylko zapytal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zawał? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.05, 16:36 i co ci wyszło ja mam to samo byłam u lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
trickyx Re: zawał? 07.04.05, 12:57 to były tylko nerwobóle k. serca, i atak nerwicy z tym zwiazany, dostalam dicloduo na bóle, promolan na uspokojenie i myolastan na nocne rozluznienie miesni, wiec tylko nerwica, po prosty od 3 tygodni nie bralam doxepiny i myslalam, ze dam rade bez tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: zawał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 13:00 ja w wieku 25 lat a mam teraz 53 miałem objawy takie jak przy zawale a to była nerwica której zresztą nie pozbyłem się całkowicie do tej pory.Trzeba iść do lekarza EKG itp. Odpowiedz Link Zgłoś