Gość: Monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:51 czy przy nerwicy występują bóle głowy, oraz zawroty, które trwaja dłużej niż 2 tygodnie non stop? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: nerwica a bóle głowy IP: 217.153.84.* 21.04.05, 12:02 Jeszcze jakie bole i zawroty.Ja mialem bole 3 mies Leczenie dlugie i meczace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: nerwica a bóle głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:43 no właśnie cierpię na bardzo duże bóle głowy, boli mnie i styłu i z przodu głowa, cała. Bóle są krótkie jak i długie. Pojawia się też uczucie jakby był jakiś ucisk w czasce. Już nie wytrzymuję tego. Choruję na nerwicę od 2 miesięcy. Jak leczyłeś te bóle głowy? Możesz mi poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: nerwica a bóle głowy IP: 217.153.84.* 21.04.05, 14:31 Leczylem sie u neurologa Bylem na tomografi glowy i nic nie wykazalo bylem na EEG tez nic A teraz to nie uwierzysz; zmienilem klimat na 3 tyg. ze slaskiego na poznanskie i jak reka odjol Tak wlasnie zalecil mi neurolog Twoje dolegliwosci mozna podciagnac pod migrenowe bole glowy.Obecnie nie mam probl.a jak bardzo boli to biore Febrofen jest lek wlasciwie na bole kregoslupa ale stosowany tez przez neurologow przy silnych bolach glowy Ja bym radzil isc do neurologa Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś