Dodaj do ulubionych

adipex-efekty uboczne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 14:02
ludziska wytłumaczcie mi jakie uboczne efekty ma ten lek...slyszalam ze super
mozna zbić wagę,a nikt nie mowi dlaczego nie ma go na polskim
rynku..oswieccie mnie proszę...bo mam na niego ochotę a boje sie...nadmieniam
ze jestem człowiekiem zdrowym
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: adipex-efekty uboczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:54
      ??????????????????/
      • Gość: malaga1234 Re: adipex-efekty uboczne IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 24.04.05, 20:41
        Ja nie zwracam uwagi na efekty uboczne, bo przecież ten lek nie zabija, bo jacyś
        ludzie go jednak zażywają. Uczucie zimna ot co! Nie można mieć dużego
        nadciśnienia, bo lek je trochę podwyższa.Właśnie zamówiłam i brać będę ja i moje
        4 koleżanki.Powodzenia.
    • Gość: malaga1234 Re: adipex-efekty uboczne IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 24.04.05, 20:43
      Zapomniałam dodać, że chyba w nim trochę amfy i dlatego w Polsce nie ma. No to
      dlaczego jest w innych krajach?I nikomu to nie przeszkadza?
      • Gość: Aszku Re: adipex-efekty uboczne IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 01:09
        gdzie to kupić i za ile?
        • malaga1234 mam dane 26.04.05, 11:23
          Wolałabym podać dane tej osoby na maila, bo może sobie nie życzyć
          rozpowszechniania na forum. Podaj maila do siebie to Ci prześlę namiar na fajną
          babkę, która to rozprowadza.
          • kressska Re: mam dane 26.04.05, 17:24
            bardzo prosze o namiar na adipex
            słyszałam ze czasem mozna kupic w ramach tego prepearatu suszona zielona
            herbate..wiec stad moja prosba o uczciwego sprzedawceNie wiem co to do konca
            jest,ale chce schudna nieduzo...ale zawsze troche z 8 kilogramow.prosze o
            wiecej info agata
    • edyta.w Re: adipex-efekty uboczne 26.04.05, 20:41
      Adipex jest sprzedawany w Czechach na licencji austriackiej. W Polsce
      odpowiednikiem Adipexu jest Meridia, która jest o wiele droższa (ok. 300 zł za
      15 tabl., Adipex ok. 70-100 zł za 30 tabl.). Są to niestety działania
      marketingowe. "Powodem" dla którego nie ma na naszym rynku konkurencji dla
      Meridii, jest ustawa o zapobieganiu narkomanii. W skład Adipexu wchodzi
      pochodna amfetaminy i o tym mówi się jawnie. W skład Meridii niestety też tylko
      o tym się nie mówi, bo to zaszkodziłoby firmie, która jest głównym dostawcą
      tego leku. Dlatego też z powodu wprowadzenia tej ustawy wycofano parę lat temu
      lek o nazwie Mazindol (30 tabl. ok. 7-10 zł).
      W razie pytań dotyczących Adipexu, odpowiem na pytania.

Pozdrawiam
      Edyta
      • aworawusz Re: adipex-efekty uboczne 27.08.05, 10:46
        prosze o kontakt na adipex w Krakowie. Pilne!!!!
    • missyeljot Re: adipex-efekty uboczne 29.08.05, 18:14
      Ja biore adipex juz 35 dni.jestem bardzo zadowolona, moja pani od której
      kupowalam jest świetnie przygotowana merytorycznie.
      Ktoś pyta o adipex w Krakowie.Ja jestem z Myslenic a adipex dostałam pocztą w
      1 dzień. Jesli chcesz to podam Ci kontakt do tej pani, bo jest świetna w tym co
      robi.jak kupować to z pewnego źrodła.
      • assia21 Re: adipex-efekty uboczne 02.09.05, 15:26
        potrzebuje kontakt z osobą,która rozporowadza Adpiex,z góry dziękuje.

asia
    • franc_tireur Re: adipex-efekty uboczne 29.08.05, 20:44
      Znacie angielski?
      Proszę bardzo - lista efektów ubocznych: www.drugs.com/adipex.html .

Przy okazji - informacje podane przez edyta.w są zupełnie nieprawdziwe. W skład
      Meridii nie wchodzi żadna pochodna amfetaminy i trudno tu mówić o odpowiedniku,
      chyba że ma się na myśli, że jedno i drugie jest środkiem do walki z otyłością.
      Jedynym składnikiem czynnym Meridii jest sibutramina. Znacząca różnica między
      jednym a drugim polega na tym, że sibutramina w przeciwieństwie do fenterminy
      nie wywołuje uzależnienia.

I jeszcze jedno - handel Adipexem w Polsce jest przestępstwem.
    • halszka2 Re: adipex-efekty uboczne 31.08.05, 09:49
      Biorę adipex retard niecały miesiąc i subiektywnie nie odczuwam żadnych skutków
      ubocznych opisywanych w ulotce .Też obawialam się ich .Mam nadciśnienie, ale
      moja lekarka powiedziała mi, ze ponieważ jest efektywnie leczone, to trzeba
      obserwować swoje samopoczucie i jeżeli po pierwszych tabletkach nic się nie
      dzieje , to można brać.Sądzę, ze te efekty uboczne to sprawa bardzo
      indywidualna. Kupiłam adipex na receptę , którą ktoś ze znajomych zrealizował w
      Czechach. Nieco poniżej 100zł za 90 tabletek. Zachowuję dietę - eliminacja cukru
      , pieczywa, ziemniaków, malo tłuszczu. Chudnę 1 kg na tydzień.
      Kilka miesięcy temu na tym forum ktoś oferował sprzedaż, nie pamiętam jednak
      meridii czy adipexu (?), zachowywał się jednak bardzo podejrzanie, więc
      wycofalam sie z transakcji.
      Pozdrawiam. Halszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka