Dodaj do ulubionych

piersi u faceta ?? ;( RATUNKU

IP: *.autocom.pl 02.05.05, 17:46
Mam straszny problem i kompelks przy okazji otoz mam chyba troche za duze
piersi.Wiem ze to glupio brzmi ale naprawde - nie maja one ksztaltu takiego
jak u kobiety i chyba nie jest to ginekomastia bo sa miekkie - tak jakby tam
byl sam tluszcz.Nie jestem gruby (mam 174 cm wzrostu i waze ok 67-68 kg) za
to jak bylem maly (4-6 klasa podstawowki) to mialem nadwage i o ile z brzucha
nie zostalo nic to piersi nadal mam - nie moge ubrac nic bardziej obcislego
bo wyglada to okropnie. Radzcie co robic!Prosze!Cos innego niz odsysanie
tluszczu.
Obserwuj wątek
    • Gość: grzesiek Re: piersi u faceta ?? ;( RATUNKU IP: *.autocom.pl 02.05.05, 17:52
      Dodam ze chyba z testosteronem u mnie ok bo mam dosc owlosione cialo...
    • Gość: x Re: piersi u faceta ?? ;( RATUNKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:00
      Takie rzeczy czasem występują w okresie dojrzewania ale potem znikają. Może
      siłownia?
    • Gość: y Re: piersi u faceta ?? ;( RATUNKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:34
      świat jest niesprawiedliwy - ja kobieta nie mam piersi a ty .... ostatnio
      widziałam chłopaczka (nastolatka) który też miał ten problem co ty, no niezbyt
      to wyglądało, ale był cały ogrąglutki. Na razie trzeba tuszować to ubraniami, a
      swoją drogą iść na siłownię, tak jak radził "x", a może do endrykologa (tak się
      chyba nazywa lekarz od hormonów)....
    • pia.ed Re: piersi u faceta ?? ;( RATUNKU 03.05.05, 09:19
      Grzesiu, dalej masz lekka nadwage.
      Gdyby to byly miesnie, to waga jest OK, ale u Ciebie wazy TLUSZCZ.
      Poza tym poczytaj sobie o testeronie, bo widze ze calkowicie mieszasz pojecia.
      • Gość: grzesiek Re: piersi u faceta ?? ;( RATUNKU IP: *.autocom.pl 03.05.05, 09:49
        To wedlug ciebie ile powinienem wazyc przy tym wzroscie?Wszyscy mi mowia ze
        wygladam szczuplo, a co do testosteronu to o co ci chodzi?Zgodzisz sie ze mna
        chyba ze wplywa na ksztalotwanie cech dymorfizmu plciowego w tym na
        rozmieszczenie tkanki tluszczowej w organizmie (np w okolicy bioder u kobiet)
        • Gość: man Re: piersi u faceta ?? ;( RATUNKU IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.05.05, 12:05
          Zbadaj sobie poziom hormonu prolaktyna, bo on odpowiada często za rozwój piersi
          i otyłość. A może bierzesz regularnie jakieś leki np. na nadciśnienie, wrzody
          żołądka, depresję?
          • Gość: grzesiek Re: piersi u faceta ?? ;( RATUNKU IP: *.autocom.pl 03.05.05, 12:34
            Nie przyjmuje zadnych lekow. W sumie to moze przesadzam bo jak napne miesnie to
            troche tego tluszczu jest ale niewiele.Moze taka budowa poprostu?W ogole to mam
            chyba dosc duza klatke piersiowa jak tak porownac z innymi.
        • pia.ed Re: piersi u faceta 03.05.05, 13:40
          Wycofuje sie z testeronu, zle odczytalam Twoj wpis.
          Mam syna tego wzrostu, swietnie wygladal kiedy wazyl 55 kg,
          teraz niestety wazy ponad 60 kg i odlozylo sie na brzuchu,
          a takze piersi zaczely byc "pulchniejsze ".
          Zupelnie nie trenuje, a wolny czas spedza przy kompie.

Kiedys dziewczyny sie za nim ogladaly, a teraz przestaly...
          bo zaczyna coraz bardziej zaokraglac sie.
          Do tego ma okragla twarz, taka jego uroda, i to sprawia ze wyglada na otylego
          mimo ze wage ma dalej "w normie".
    • wiedzmablack ODPOWIEDZ 03.05.05, 13:28
      Witaj!
      Moj kumpel ma ten sam problem co Ty. Wlasnie czeka na odsysanie tluszczu, jest
      to zabieg refundowany gdyz jest to zabieg kosmetyczno-leczniczy. On na nic nie
      choruje, pooprostu tluszcz zgromadzil mu sie w piersiach. Pozdrawiam i glowa do
      gory! odsysanie to chyba jedyne wyjscie wiec zorientuj sie w tym temacie. Papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka