Dodaj do ulubionych

pajączki na nogach

04.05.05, 18:41
mam widoczne male żyłki (jest ich coraz wiecej) na zewnetrznej powierzchni
ud, na kolanach i z tyłu oraz na zewnetrznej powierzchni łydek. CZy mogę
pomóc sobie jakimiś lekami, niestety nie mam dostepu do lekarza, jedyna
mozliwosc to zakup lekow przez moja mame i przeslanie ich do mnie. Dlatego
gdyby ktos mógł polecić mi coś na ten problem , byłabym wdzieczna.
Obserwuj wątek
    • artur737 Re: pajączki na nogach 04.05.05, 18:48
      Najpierw idz do lekarza aby ocenic, czy te zylki to nie np jakies symptomy nowej choroby. Np pajaczki moga sugerowac chorobe watroby.

Jezeli to nic z tych rzeczy to obawiam, ze zostaje tylko kosmetyka i terapia laserowa.
      • Gość: unija Re: pajączki na nogach IP: *.midsouth.res.rr.com 05.05.05, 17:38
        Jak pisałam, nie mam możliwosci isc do lekarza:-( , gdybym mogła napewno bym
        poszła, myslalam ze moze sa jakies leki wzmacniajace zyly. U mnie w rodzinie
        zyły sa slaba strona - ach te geny.
        • Gość: puszek Re: pajączki na nogach IP: 62.29.232.* 05.05.05, 18:36
          proponuje wejsdz na strone www.centrumflebologii.pl
          tam znajdziesz niezbedne informacje i mozliwosc porady meilem
      • Gość: KASIA Re: pajączki na nogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:48
        Bardzo proszę napisz jakiego rodzaJU CHOROBY WATROBY ?
        • Gość: Ofelia Re: pajączki na nogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:26
          ja niestety mam ten sam problem
          i niestety to tez geny - moja mama ma bardzo slabe naczynka i pajaczki
          mi juz nawet zaczynaja na twarzy pekac (mam 23 lata!),wiec staram sie stosowac
          roznego rodzaju kremy itd przeciwko pekajacym naczynkom (dilated capilaries po
          ang.)
          na nogach tez mam pajaczki.bylam z tym u lekarza i powiedzial,zeby lykac 2 razy
          dziennie rutinoscorbin (po 2 tabletki)-uszczelnia scianki naczyn krwionosnych.a
          jak nie pomaga,to jest Venescin (bez recepty mozna chyba kupic do 2 opakowan)-
          male tabletki ktore sie lyka 4 razy dziennie.
          no i wyciag z kasztanowca pomaga
          mozesz tez zapytac w aptece o jakas masc do smarowania nog(chociazby Venescin
          albo Venoruton)
          pozdrowka
          • Gość: unija Re: pajączki na nogach IP: *.midsouth.res.rr.com 09.05.05, 15:52
            dziekuje bardzo za odpowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka