Dodaj do ulubionych

Sanatoria w Ustroniu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:19
Co powiecie o bazie i zabiegach sanatoriów w Ustroniu. Chodzi mi o
rehabilitację po operacji kręgosłupa. Mam tam skierowanie/ "Równica' ," Kos"/
Obserwuj wątek
    • Gość: Elkas Re: Sanatoria w Ustroniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:36
      Ja się dołączam do tego postu.Jadę do Ustronia 13 maja do "Narcyza".Jak tam
      jest? Na jakie zabiegi można liczyć.Co zabrać ze sobą?Jakie są dopłaty?
      Pozdrawiam.
      • Gość: maria Re: Sanatoria w Ustroniu IP: 80.48.191.* 05.05.05, 10:28
        właśnie wróciłam z Ustronia. Zabiegi dostaniesz dośc skąpo (trzeba
        trochę "przycisnąć" lekarza) polecam: basen solankowy - gimnastyka, zawijania
        borowinowe ( lub kabina krioterapii - w zależnosci ciepłe lub zimne zabiegi)
        masaż podwodny, klasyczy - ja płaciłam za nie, i kilka tzw. elektrycznych np.
        laser. Zabiegi w zależnosci od schorzenia i dobrej woli lekarza;-).
        podsumowując baza zabiegowa super, tylko obydwie panie bedziecie musiały
        chodzic (jezdzic - przewóz sanatoryjny) na zabiegi. Ja chodziłam bo lubie i
        piekne okolice.
        Jeśli chcecie dobrze wykorzystać pobyt to proponuje dokupic zabiegi. Dobrze
        jest zabrać ze soba ręcznik (2) ale niekoniecznie, klapki na basen, strój
        czepek, obuwie i ubranie sportowe, kilka bawełnianych koszulek.

W ostatnich dwóch latach byłam tam 4 razy ( rehabilitacja barku i kregosłupa) i
        gdyby nie te zabiegi prawdopodobnie nie ruszałabym reką.
        Jeśli macie pytania w miarę mozliwosci słuzę pomocą.
        pozdrawiam,
        maria
        Wieczorem tańce, piwko, s[acery i bardzo sympatyczni ludzie.
        • Gość: Ewa Re: Sanatoria w Ustroniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:16
          Mario ja jestem po operacji kregosłupa i mam skierowsanie ze szpitala na tzw.
          wczesną rehabilitację. W takim przypadku chyba liczba zabiegów jest większa.
          W jakim domu sanatoryjnym byłaś / nazwa/? Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka