Dodaj do ulubionych

Co mi dlega?

04.05.05, 20:50

Obserwuj wątek
    • kasiulka32 Re: Co mi dolega? 04.05.05, 20:52
      Przepraszam za szybko poszło... Mam pewien problem! Od jakichś 3 tygodni mam
      zaparcia. Np. 6 dni nie mogę się wypróżnić, a 7 mam biegunkę... :( Co mi
      dolega? Byłam u lekarza i ten mi przypisał czopki, które to "zablokowały mnie
      totalnie" :( Od pewnego czasu boję się wizyt w toalecie. Co jest ze mną? MOże
      ktoś miał coś podobnego???
      • kasiulka32 Re: Co mi dolega? 04.05.05, 21:29
        Proszę o pomoc, może ktoś miał podobne dolegliwości. O czym to może świadczyć?
        • Gość: ania Re: Co mi dolega? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.05, 21:36
          biegunki na zmianę z zaparciami są sygnałem, że coś sie dzieje w jelicie
          grubym, powinnas pójść do proktologa.
        • politykatomojaulubiona Re: Co mi dolega? 04.05.05, 23:01
          znalezione w internecie:

Niektóre choroby mogą również powodować zaparcie, np. w zespole jelita
          drażliwego występuje zaparcie przemienne z biegunkami lub zaparcie bezobjawowe,
          choroby nerek upośledzają perystaltykę jelit itp.

Radzę Ci udać się do specjalisty. Twój stan nie jest normalny. Normalnie powinno
          się oddawać kał 5-7 razy w tygodniu. Życze powrotu do zdrowia.
          • Gość: uwe Re: Co mi dolega? IP: *.autocom.pl 04.05.05, 23:13
            Ja proponuje regularne wypróżnianie się.
            Zawsze codziennie o stałej porze, np. codziennie rano o 7.00 przed wyjściem do
            pracy. Powodzenia.
            • zyrafa46 Re: Co mi dolega? 05.05.05, 13:12
              Czy sny i pogodę też tak umiesz zaprogramować? Wszystko mnie interesuje. To
              codzienne, o 7 rano wypróżnianie - zwłaszcza. Czekam na przepisy. Może nie
              tylko ja? Pozdrawiam oczywiście, Żyrafa
              • kasiulka32 Re: Co mi dolega? 05.05.05, 15:05
                Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Dzisiaj byłam u lekarza i ten stwierdził, że
                to jest chyba z nerwów. Przypisał leki i teraz czekam na poprawe!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka