kasiulka32 Re: Co mi dolega? 04.05.05, 20:52 Przepraszam za szybko poszło... Mam pewien problem! Od jakichś 3 tygodni mam zaparcia. Np. 6 dni nie mogę się wypróżnić, a 7 mam biegunkę... :( Co mi dolega? Byłam u lekarza i ten mi przypisał czopki, które to "zablokowały mnie totalnie" :( Od pewnego czasu boję się wizyt w toalecie. Co jest ze mną? MOże ktoś miał coś podobnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka32 Re: Co mi dolega? 04.05.05, 21:29 Proszę o pomoc, może ktoś miał podobne dolegliwości. O czym to może świadczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Co mi dolega? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.05, 21:36 biegunki na zmianę z zaparciami są sygnałem, że coś sie dzieje w jelicie grubym, powinnas pójść do proktologa. Odpowiedz Link Zgłoś
politykatomojaulubiona Re: Co mi dolega? 04.05.05, 23:01 znalezione w internecie: Niektóre choroby mogą również powodować zaparcie, np. w zespole jelita drażliwego występuje zaparcie przemienne z biegunkami lub zaparcie bezobjawowe, choroby nerek upośledzają perystaltykę jelit itp. Radzę Ci udać się do specjalisty. Twój stan nie jest normalny. Normalnie powinno się oddawać kał 5-7 razy w tygodniu. Życze powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwe Re: Co mi dolega? IP: *.autocom.pl 04.05.05, 23:13 Ja proponuje regularne wypróżnianie się. Zawsze codziennie o stałej porze, np. codziennie rano o 7.00 przed wyjściem do pracy. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Co mi dolega? 05.05.05, 13:12 Czy sny i pogodę też tak umiesz zaprogramować? Wszystko mnie interesuje. To codzienne, o 7 rano wypróżnianie - zwłaszcza. Czekam na przepisy. Może nie tylko ja? Pozdrawiam oczywiście, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka32 Re: Co mi dolega? 05.05.05, 15:05 Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Dzisiaj byłam u lekarza i ten stwierdził, że to jest chyba z nerwów. Przypisał leki i teraz czekam na poprawe! Odpowiedz Link Zgłoś