Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc !!!!

22.01.07, 18:50
Podobaja mi sie 2 wozki:

www.allegro.pl/item157630299_wozek_dla_blizniakow_implast_spider_mega_oferta.html#photo
calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_33&products_id=5483
co mozecie powiedziec mi o tych wozkach wiem ze pp cieszy sie dobra opinia
lubie koła skretne i niewiem jak by mi sie takim prowadziło.
Obserwuj wątek
    • inezka Re: prosze o pomoc !!!! 22.01.07, 20:38
      Mam pojedyńczego Implasta 3XL i szczerze mówiąc (a właściwie pisząc), nie
      kupiłabym go po raz drugi.
      Szybko zaczął okrutnie skrzypieć (nic nie pomaga wpsikiwanie mu smaru w różne
      części), po roku musiałam wymienić tylne koła, bo system hamulców na nich się
      rozpadł, na minimalnych wertepach ciężko nad nim zapanować - trzeba mu wtedy
      zablokować przednie koło, co też wbrew pozorom nie jest proste i jak dla mnie -
      ma fatalny system regulacji pleców. Poza tym przeliczyłam się ze swoją siłą -
      wózek (+ dziecko) okazał się dla mnie za ciężki do wnoszenia wyżej niż na jedno
      piętro.

Ale ma swoje zalety - na prostej drodze, typu ścieżka rowerowa, prowadzi się go
      jedną ręką, omijając wszystko i wszystkich; ma swój wciąż jeszcze niezły look
      (mimo rozlicznej konkurencji); łatwo rozbiera się tapicerkę do prania; łatwo
      się składa i rozkłada (ale za to tworzy duży tobół); nie jest wywrotny.

I chyba tyle, jak mi się coś przypomni, to dopiszę.
      • hyris Re: prosze o pomoc !!!! 22.01.07, 22:10
        ja też miała drvera 3xl i podzielam opinię inezki
        a poza tym, to podziwiam, że w ogóle próbowała go gdzieś wnosić
        wersję bliźniaczą implasta widziałam raz w sklepie i wzbudziła we mnie tylko
        przerażenie - rozmiarami przypominała bardziej wózek widłowy niż dziecięcy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka