Gość: Marylka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.01, 19:59 Tak się pocę, że szkoda gadać. Ręce - to jak wyjęte spod kranu, i pod pachami, czy są jakieś naprawdę skuteczne dezodoranty? Czy to może być spowodowane pracą serca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ara Re: Spocona IP: *.mtp.com.pl 30.05.01, 10:07 Oczywiście są. Podaj swój namiar Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Spocona IP: 195.117.105.* 01.06.01, 11:43 PRZYCZYNĄ PRAWDOPODOBNIE JEST DUŻA NIERÓWNOWAGA MINERALNA ORGANIZMU.ORGANIZM STRACIŁ ZDOLNOŚĆ KONTROLI PODSTAWOWEGO MECHANIZMU JAKIM JEST ZARZĄDZANIE GOSPODARKĄ WODNĄ.MOŻLIWE TEŻ ŻE W TEN SPOSÓB ORGANIZM STARA SIĘ POZBYC TOKSYCZNYCH SUBSTANCJI,KTÓRYMI ULEGŁ ZATRUCIU.ODRADZAM STOSOWANIA DEZODORANTÓW BO TO BLOKUJE NATURALNY PROCES POZBYWANIU SIĘ TRUCIZN.SUGERUJĘ WYKONANIE BADAŃ LABOLATORYJNYCH WŁOSA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrze Re: Spocona IP: 217.30.154.* 18.06.01, 19:33 CZY TOXYCZNE SUBSTANCJE TO TAKŻE KAWA, CZY HERBATA? CO MOŻNA WYKRYĆ PRZEZ BADANIA LABORATORYJNE WŁOSA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Spocona IP: 195.117.105.* 19.06.01, 09:30 badanie włosa obrazuje strukturę mineralną organizmu i na jej podstawie można także wyciągnąć wnioski co do niedoborów niektórych witamin w organiżmie. przy poważnych brakach tylko jednego minerału lub jego nadmiarze organizm zaczyna żle pracować np.nadmiar sodu i niedobór potasu i vit.c powoduje gromadzenie się wody w komórkach,taki człowiek wówczas wygląda jak nalany,gdy jednak równowaga zostanie przywrócona wówczas jednym z objawów może być nadmierna potliwość.niedobór minerałów może powodować spowolnienie pracy wątroby ,która reguluje temp. i wówczas organizm dąży do obniżenia temp. przez ciągłe pocenie się.kawa jak najbardziej jest toksyną dla organizmu i czarna herbata też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etiaxlka Re: Spocona IP: 192.168.0.* / *.gliwice.pl 29.06.01, 23:29 Świetnie zapobiega nadmiernemu poceniu Etiaxil ale jak dlugo mozna go bezkarnie uzywac? Nie rozumiem jak mozna pocacej sie osobie doradzac nie uzywanie dezodorantu przeciez sie brzydko pachnie! A serce mi często szaleje (bez powodu w postaci zdenerwowania) szczególnie wieczorem jest rozdygotane i to mi przeszkadza w zaśnięciu. Poza tym mam caly czas podwyzszona temp 37 - 37.3 ale lekarz powiedzial ze to tak niektorz ludzie maja. Wydaje mi sie ze temperatura obciaza serce ale lekarz chyba wie lepiej. Jak zmierzyć te wszystkie poziomy w organizmie potasow i takich roznych rzeczy? Ile taka impreza kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spocona Re: Spocona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.01, 13:02 No właśnie, chyba zacznę się na własną rękę leczyć czyli za pieniądze, bo lekarz przypisał mi jakąś vitaminę b12, a póżniej straszył ginekologiem. Nie wiem, ale gdybym to ja dawała ludziom skierowania do specjalistów, robiłabym wszystko, , bądź jak najwięcej badań, (oczywiście nie przesadzając) żeby tylko wykryć przyczynę, a nie testowałabym różne leki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: DO ETIAXLKA IP: 195.117.105.* 30.06.01, 14:15 TEN PANI LEKARZ TO GŁUPEK.MA PANI POWAŻNY PROBLEM .ORGANIZM ALBO Z CZYMŚ CIĄGLE WALCZY ALBO MU CZEGOŚ BARDZO BRAKUJE .SAMA PANI WIDZI ,ŻE SERCE NIE DAJE RADY. NORMALNA TEMPERATURA TO 36.6 .STRUKTURĘ MINERALNĄ ORGANIZMU NAJLEPIEJ OKREŚLIĆ BADAJĄC SKŁAD WŁOSÓW. WYKONUJĄ TO NA WOJSKOWEJ AKADEMII TECHNICZNEJ W WARSZAWIE I W ŁODZI. W INNYCH MIASTACH CZASAMI PRZYJEŻDŻAJĄ LEKARZE DO PRYWATNYCH KLINIK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Na temat analizy wlosa IP: *.sasknet.sk.ca 01.07.01, 04:04 Analiza wlosa to niby dobra rzecz, ale... Consumers Report kiedys wyslal probki tych samych wlosow do 15 wybranych na chybil trafil laboratoriow (w USA) Niestety, kazde laboratorium przyslalo inne rezultaty. Niektore wyniki wskazywaly norme, inne jakies niedobory... szkoda tylko, ze kazde laboratorium inne. Po przeczytaniu tego wszystkiego stracilem sporo wiary w analize wlosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta 52 Re: Spocona IP: *.*.*.* 01.07.01, 23:18 Najpewniej trzeba zrobić morfologię i poziom hormonów tarczycy, lub chociasżby TSH, (hormon przysadki zwiadujący pracą tarczycy). nadmierne pocenie może być objawem wielu schorzeń, podobnie podwyższona temperatura ( o ile termometr jest dobry...). Pierwsze i podstawowe to co napisałam na początku. Bo np. już anemia z nieodboru żelaza (wtedy min. dostaje się Vit.B12) może dawać te objawy, nadczynność tarczycy takież same, grużlica(!!) też, przepracowanie też, klimakterium też.Tak więc zacząć terzeba od podstawowych badań , też ogólnego moczu i OB.Życzę powodzenia w diagnozowaniu i znalezieniu dociekliwego lekarza. Dokładnie zebrany wywiad co do życia i okolicznosci już może naprowadzić na właściwe ukierunkowanie dalszych badań. Marta52. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marylka Re: Spocona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.01, 18:23 A gdzie kupić ten ETIAXIL? Szukam w aptekach i drogeriach, ale w drogeriach o nim nie słyszeli Odpowiedz Link Zgłoś