krwawymsciciel 07.03.07, 23:36 salatke z salaty, rukoli, sera plesniowego, suszonych pomidorow i kaparow a wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warszawianka_jedna Re: lubie 07.03.07, 23:42 krwawymsciciel napisał: > salatke z salaty, rukoli, sera plesniowego, suszonych pomidorow i kaparow > > a wy? a ja do tego dodam oliwki czarne lub zielone a zamiast sera, łososia . Odpowiedz Link
aankaa Re: lubie 08.03.07, 00:09 oliwki luzem zamiast króliczego żarcia (mięsne) konkrety Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna nie lubie 08.03.07, 12:56 salatki z salaty, rukoli, sera plesniowego, suszonych pomidorow i kaparow Odpowiedz Link
sugarbox Re: lubie 08.03.07, 13:10 ja lubię wszystko z sałatą rzymską i szpinakiem. tylko rzymska droga jak pierun. Rukoli nie znoszę, roszponka - już lepiej. A ser pleśniowy - solo lub z winem;) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: lubie 08.03.07, 13:22 sama rukola jest ohydna ale dodana do sałaty w małych ilościach, podkreśla jej smak. Ja w ogóle lubię wszelką zieleninę oprócz sałaty pekińskiej. Odpowiedz Link