Gość: ania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 23:55 jak z tym walczyć? podobno co raz większa ilość ludzi ma problemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: grzybica stóp IP: 212.244.76.* 15.07.02, 14:06 A najciekawsze, że można miec wszystkie objawy a w badaniu wcale nie wychodzą grzyby. Osobiście polecam dezodoranty Sholla - są naprawde dobre chociaż nieco drogie (najlepszy z testowanych różowo-żólte opakowanie ze stopką - bo jest też z butem). One rewelacyjnie zabijają nieprzyjemny zapach - ale nie tylko, na mój gust nieźle leczą - ja po dłuższym stosowaniu teraz nei stosuję i naprawdę jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: grzybica stóp IP: *.acn.pl / 10.133.132.* 16.07.02, 20:43 Gość portalu: ania napisał(a): > jak z tym walczyć? podobno co raz większa ilość ludzi ma problemy. W dość "szokujacy" sposob zlikwidowalem ten problem u siebie a minowicie smarowalem po umyciu stóp chore miejsca swoim moczem (środkowym). Po kilku dniach nastapiła poprawa i dzisiaj juz o tym problemie zapomnialem (czytajac Twój post przpomniałem sobie o tym). Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś