aga43214 02.06.05, 10:59 czy ktos mial operacje na wyprostowanie przegrody nosa? Ja sie czuliscie po operacji? czy wszystkie problemy z katarem i z zatokami zniknely? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tensai Re: przegroda nosa 02.06.05, 11:03 Katar i zatoki nie są od przegrody nosa! Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: przegroda nosa 02.06.05, 11:07 mi powiedzieli , ze mam niedrozny nos z powodu skrzywionej przegrody! Odpowiedz Link Zgłoś
tensai Re: przegroda nosa 02.06.05, 11:12 aga43214 napisała: > mi powiedzieli , ze mam niedrozny nos z powodu skrzywionej przegrody! To coś innego niż napisałaś wyżej. Mam to samo od 30 lat i nie przeszkadza to w normalnym życiu , no może poza wysiłkiem wtedy trzeba oddychać ustami. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: przegroda nosa 02.06.05, 11:16 No wlasnie, lekarze stwierdzili ze zapalenie gardla mam przez to , ze caly czas oddycham ustami, wyprostowalam sobie przegrode, ale dopiero tydzien temu, teraz oddycham przez nos, ale lekki katar dalej mam..... Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: przegroda nosa 02.06.05, 11:26 bo przyczyną kataru i często spływającej w gardle wydzieliny nie jest krzywa przegroda nosowa(ja też mam krzywą-za nic nie dałabym jej wyprostować).Oczywiście trudniej oczyścić kanał nosowy po tej węższej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalinski23 Re: przegroda nosa 11.06.05, 12:35 musze cie zmartwic ale ja mialem operacje w grudniu przegrody podobno jjest prosta ale mam nadal problemy z katarem i zatokami ale nadal chce sie z tego kures.. wyleczyc i szukam . chyba pojade do sanatorium w bieszczady w wakacje. pozdro trzymajcie sie wszyscy z katarem i zatokami Odpowiedz Link Zgłoś
murowany Re: przegroda nosa 11.06.05, 13:15 No ja niby tez mam przegrode skrzywiona - tak to niby wyglada na rtg ale laryngolog stwierdzila, ze to nie nadaje sie do leczenie operacyjnego. Ja tez chce sie z tego dziadostwa wyleczyc, niestety na sam widok lekarzy, ich braku umiejetnosci i checi do pomocy to odrzuca mnie. Odpowiedz Link Zgłoś