polusiewka 14.06.05, 10:24 Chciałam zapytać co to może być, jest to taki groszek wyczuwalny na szyi mojej córki, w takim dołku na dole szyi, nie wiem jak długo go ma , może zawsze, a ja dopiero teraz jakoś przypadkowo go wymacałam , co to może być ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polusiewka Re: Kulka na dole szyi 14.06.05, 12:34 Nie wiem, nie znam się, jednak myślę,że jak na węzeł to trochę za nisko Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro30 Re: Kulka na dole szyi 14.06.05, 18:01 A nie możesz po prostu pójść do lekarza? przecież to Twoje dziecko!! Jeśli obawiasz się o jej zdrowie, to po co u licha siedzisz na forum zamiast w przychodni lekarskiej? Dziwię się, oj dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
polusiewka Re: Kulka na dole szyi 15.06.05, 08:47 Właśnie byłam u lekarza, a tego typu pouczeń jak to ostatnie to zupełnie nie potrzebuję, za wszystkie inne dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
upadlyaniol Re: Kulka na dole szyi 18.07.05, 12:49 I co powiedział lekarz na te kulke na dole szyi ????????? Odpowiedz Link Zgłoś