woytek33 23.06.05, 23:47 lekarz zapisał środki doustne i czopki, ale i tak cholernie boli, mam to już pół roku.Diagnoza jest pewna , ale dlaczego to takie przewlekłe? Mialęm retroskopje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joln Re: szczelina odbytu 24.06.05, 17:26 moje dziecko tez mialo szczelinke i jej pomogly czopki tytanoreina oraz nasiadowki z kory debu Odpowiedz Link Zgłoś
kaira Re: szczelina odbytu 24.06.05, 17:30 przykro mi, ale nie pocieszę, mi pomógł zabieg chirurgiczny (po 3 miesiącach leczenia farmakologicznego). Odpowiedz Link Zgłoś
elka56 Re: szczelina odbytu 25.06.05, 13:46 napisz mi jak wyglada ten zabieg?ile lezy sie w szpitalu i na czym polega Odpowiedz Link Zgłoś
kaira Re: szczelina odbytu 01.07.05, 18:21 Tak, leżałam w szpitalu ok. 7 dni. Nie chcę zniechecać, ale przyznam, że doswiadczenia pooperacyjne nie należały nawet do średnioprzyjemnych ;( Natomiast dzisiaj pytana, czy bym się zdecydowała drugi raz - odpowiem - TAK! Bo mam od 6 lat spokój i mam nadzieję, że tak już zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
woytek33 Re: szczelina odbytu 03.07.05, 02:51 A co Z krio-metodami? Czy skutkują też takimi uciążliwościami? Odpowiedz Link Zgłoś