03.07.05, 08:28
Proszę poradżcie w nocy obudził mnie bólkręgosłupa w częśći lędżwiowej ,który
promieniuje na całą lewą nogę ,każdy krok to ogromny ból -jakby noga nie była
moja.co dzisiaj przy niedzieli może mi dorażnie pomóc?
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: pomocy! 03.07.05, 09:11
      niewiele-pewnie korzonki,albo rwa kulszowa
      -proponuję wizytę w pomocy doraźnej-do jutra może być tylko gorzej,ewent.jakiś
      Majamil,Dickofenac,ale tylko doraźnie,bez lekarza się nie obejdzie
    • to_jaaa Re: pomocy! 03.07.05, 10:21
      ostry dyżur
      • do.ki Re: pomocy! 03.07.05, 13:49
        to_jaaa napisała:

> ostry dyżur

Nie, ostry dyzur akurat niewiele pomoze.

Pomoze wybrany lek przeciwbolowy i duzo cierpliwosci. Dalsza diagnostyka nie
        musi byc w trybie ostrodyzurowym. Moze byc w normalnym trybie ambulatoryjnym.
        • zyrafa46 Re: pomocy! 03.07.05, 14:54
          A ja mam lepszy sposób, sprawdzony OSOBIŚCIE: kapustę słodką zemleć, nie roniąc
          spływającego soku. Wlac do wanny (sam sok, wyciśnięty przez płótno) z małą
          ilością wody (tylko tyle, by sie zanurzyć) o temperaturze ciała - ok.37 st.
          Leżeć 20 -30 minut, dolewając wrzątek, gdyby woda wystygła zbytnio. Stosowac
          nie częściej niż 2x na tydzień. Może pomóc od pierwszego razu.!!! Sposób działa
          nie tylko na ból ale też na samą chorobę. Jeśli masz problem z kąpielą, przyłóż
          sobie liść (troche potłuczony, by był dostęp do soku) do pleców - tzw "krzyża".
          Owiń cieplutko i miej się cieplutko. To ważne. Acha, po kąpieli - szybko do
          ciepłego łózia. Powodzenia!!! Jeszce jedno: nie słuchaj snajpera jak zacznie po
          swojemu zrzędzić. On już tak ma ;-(
          Pozdrawiam, Żyrafa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka