kazal 05.08.02, 14:43 szukam jakiegos sprwdzonego centrum dermatologicznego lub samego lekarza w Warszawie- mam klopot z nadmiernym poceniem sie dloni oraz ostatnio ze schodzaca z nich skora.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jtb Re: Dermatolog w W-wie IP: *.chello.pl 05.08.02, 19:36 Jest takie Centrum Dermatologiczne / przynajmniej tak się nazywają / na ul. Kazimierzowskiej niedaleko od Dąbrowskiego numeru nie pamiętam. Ale czy ono jest dobre to nie mogę powiedzieć. Byłem tam raz po uprzedniej wizycie w swojej rejonowej przychodni i stwierdziłem, że ten państwowy lekarz lepiej mi poradził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Dermatolog w W-wie IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 07.08.02, 19:48 Ja ze swoimi problemami (niewielkimi raczej :-)) chodziłam do dr Wnorowskiego, był on zdaje się, przynajmniej wtedy, specjalistą wojewódzkim ds. dermatologii. Ma gabinet w takim dużym zakładzie kosmetycznym co się CHYBA "Life" nazywa, mieści się na tyłach Sezamu, po prawej stronie od sklepu Skali, na dole jest tylko recepcja, na górze salony i gabinecik. Przyjmuje chyba 2 razy w tygodniu po południu/wieczorem. Spokojny, sprawia profesjonalne wrażenie. Bez reklamacji :-)). Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
katinka Re: Dermatolog w W-wie 29.08.02, 14:00 A czy ktoś zna i leczył się u dr. Bystrzanowskiej-Markowskiej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś