edytka6 27.07.05, 20:40 czym moze byc spowodowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: ból oczu 27.07.05, 20:44 litości, możliwości jest mnóstwo - zmeczeniem - migreną - kiepskimi okularami - poczatkami jęczmienia - obcym ciałem w oku - nadmiarem komputera itp. moze jakieś szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
edytka6 Re: ból oczu 27.07.05, 20:47 nie siedze dlugo przed kompem, nie mam migreny, nie mam zlych okularow ani ciala obcego. to nie chodzi o spojowki, ale o bol od wewnatrz.nie jest tez zalezny od zmeczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: ból oczu 27.07.05, 21:20 bol i nadwrazliwosc oczu moga pochodzic od watroby, dokladniej od zastoju krwi w watrobie (med.chinska) Odpowiedz Link Zgłoś
lilian2 Re: ból oczu 27.07.05, 21:24 bol galki ocznej moze byc spowodowany przez jaskre. bol poza galkowy przez inne dolegliwosci - wtedy trzeba zrobic rezonans magnetyczny. idz do okulisty koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re: ból oczu 27.07.05, 23:07 Tez mysle ,ze powinnas pojsc do okulisty .Moze to jaskra?Musi "zbadac" Tobie dno oka i oczywiscie zmierzyc cisnienie srodgalkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
miki1 Re: ból oczu 27.07.05, 23:51 taki ból moze byc rowniez spowodowany zapaleniem zatok przynosowych lub stanami depresyjno-nerwicowymi (napiecie nerwowe) Odpowiedz Link Zgłoś