22.02.14, 17:29
Może zreformowali byśmy nasze forum, jakieś obrazki, opis czy cóś eszmera ma do tego zdolności.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 18:10
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSUOQw-TUuvjqNh439Pr_4pYsAJCkoDZKriJeVVcs6aLgeK8Me3oQ

Takie reformy?wink
        • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 21:29
          hehehehehe dobre
          • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 21:31
            a ja sobie kawę parzę oczywiście że nie turecką bo parzenie może też być wody do kawy rozpuszczalnej, ale jestem mądry !!! Nobel mi się należy.
            • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 21:36
              A może to o kosie?

Tyż można bo ładne i ze serduszkami i szczere jak cholera big_grin

• ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 21:38
                Ja już wypiłam z 5 tych kaw,mam jakąś telepkę beri beri i uskuteczniam bieg po mieszkaniu machając przy tym ręcami.Najważniejsze że choć na chwilę ale pomaga.
                I mleka się napiłam w celu zaśnięcia.
                • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 21:41
                  a co ty chcesz już zasnąć? ja sobie kawę zrobiłem, i właśnie usiadłem do foruma żeby ponawijać krzywo lub prosto zależy co mi do bani uderzy.
                  • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 21:44
                    Ręcami to sobie tak poklep
                  • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 21:45
                    A gdzie mi tam do zaśnięcia.Nie ma mowy.Ja już się wyspałam jak spałam a teraz mam fazę czuwania smile
                    • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 21:47
                      Poskaczę żabkąsmile
                      • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 21:53
                        buhahahahahaha hahahahaha niemogę z tej królewnybig_grin
                        • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 21:54
                          "Miłość jest ślepa, ale nie do tego stopnia, żeby się prowadzać z brzydkimi babami."
                          Maciej Maleńczuk
                          • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 21:57
                            ditta12 napisała:

> "Miłość jest ślepa, ale nie do tego stopnia, żeby się prowadzać z brzydkimi bab
                            > ami."
                            > Maciej Maleńczuk

Maleńczuk sam jest brzydkim kutasem.
                          • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 21:57
                            Ciekawe co też z naszych propozycji Eszmeralda wybierze a może nas zaskoczy smile
                            • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 21:58
                              <Maleńczuk sam jest brzydkim kutasem.>

Mnie się podoba,ma sexowny głos.
                              • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 22:02
                                Ja wiem, że nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak.
                                Shakin Dudi
                                • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 22:05
                                  ditta12 napisała:

> Ja wiem, że nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak.
                                  > Shakin Dudi

Potwór nie potwór byle by miał otwór.
                                  Napoleon Bonaparte
                              • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 22:02
                                eszmeranda jak się nie pojawiła do tej pory to się nie pojawi, a ja tak myślę jaki temat zarzucić masz jakiś fajny pomysł na temat może.
                                • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 22:07
                                  Czekając na Godota.
                                  Miał przyjść i nie przyszedł-może być?
                                  • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 22:08
                                    ditta12 napisała:

> Czekając na Godota.
                                    > Miał przyjść i nie przyszedł-może być?

co? jakiego gogota ja nie kumajet o co kaman.
                                    • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 22:19
                                      a Godota a kto to ten Godota?
                                      • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 22:20
                                        A już wiem o co biegajet no Godot nie przybędziesmile
                                        • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 22:22
                                          Może szybciej UFO się pojawi?
                                          • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 22:24
                                            najszybciej dotrą do ciebie moje mmsy
                                            • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 22:25
                                              Oj jakie śliczne zdjęcie.Taki to do kuwetki też kupkę zrobismile
                                              • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 22:27
                                                ditta12 napisała:

> Oj jakie śliczne zdjęcie.Taki to do kuwetki też kupkę zrobismile

yooo to mójsmile
                                            • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 22:26
                                              może ten jakiś tam dokur.obej przybędzie ,zaczoł coś pisać wsumie nie wiadomo o co biegajet.
                                              • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 22:28
                                                Moja kotka to robi siku na podłogę zamiast do kuwety a raczej na ścianębig_grin
                                                • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 22:30
                                                  a ty powinnaś ją kiedyś widzieć na moim facebooku jak jeszcze miałem konto, miałem ją wrzuconą była wielkości świnki morskiejsmile
                                                  • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 22:32
                                                    Widziałam,widziałam.
                                                  • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 22:34
                                                    jestem w siódmym niebie piję kawę i elektronika sobie bucham jedna noga na stole druga pod oparty wygodnie z laptopem przed sobą w pozycji półleżącej
                                                  • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 22:39
                                                    A gdzie jest siódme niebo?
                                                  • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 22:48
                                                    w pracy
                                                  • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 23:04
                                                    ale Rodowicz jest afuu i te jej oczy wymalowane na czarno grubo, dać jej bełta do ręki i kloszard malowany nic dodać nic ująćsmile
                                                  • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 23:05
                                                    z nią to i wino by nie zadziałałobig_grin
                                                  • ditta12 Re: Reformy 22.02.14, 23:16
                                                    Ale za to jaki śpiewsmile
                                                  • uwierz_w_to Re: Reformy 22.02.14, 23:39
                                                    wiadomości online obejrzałem z tvnu ,szok co za naród zawzięty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka