am55 29.07.05, 16:51 moja córka mówi ze jedno oko tak jakby jej pulsowało,latało czy coś w tym rodzaju jak patrze to nic nie widać a ona ciągle mówi ze jej "lata"co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: "pulsujące"oko 29.07.05, 16:57 am55 napisała: co to może > być? wizyta u okulisty Odpowiedz Link Zgłoś
am55 Re: "pulsujące"oko 29.07.05, 17:10 zabo Ty zawsze musisz być opryskliwa?wody Ci zabrakło czy co? wszędzie się tylko wymądrzasz zero pomocy zato miliony pouczeń Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: "pulsujące"oko 29.07.05, 17:15 słowa "wizyta u lekarza" uważasz za opryskliwe? dobra więc wybierz sobie coś z tej listy serwisy.gazeta.pl/zdrowie/2,51171,,,,37394810,P_MEDIMEDIA_CHOROBY.html jest tam także jedno zdanie, dość istotne Pojawienie się jakichkolwiek zaburzeń widzenia należy omówić z lekarzem. Gdy pogorszenie widzenia następuje nagle, konieczna jest natychmiastowa wizyta u lekarza. PS a wody z powodu upałów zabrakło mi już dawno Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: "pulsujące"oko 30.07.05, 13:31 a moze to co jej pulsuje to powieka? a to by oznaczalo brak magnezu, sama tak mialam a jesli to naparwde oko...nie wiem, ale wizyta chyba jest bardzo wskazana pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś