pentliczek 13.09.05, 23:11 powiekszyl sie o jakies 20 cm w obwodzie w ciągu 2 dni. boli caly. mam opuchnietw stawy i jest mi straszni gorąco. co to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esensja9301 Re: brzuch jak balon 13.09.05, 23:16 leć dziewczyno pędem do lekarza !!! My nie jesteśmy kompetentne aby stawiać diagnozę a w twoim przypadku dosyć grożnie to wygląda.Weż to sobie poważnie do serca.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
witkas Re: brzuch jak balon 16.09.05, 18:46 Zgłoś się na izbę przyjęć do najbliższego szpitala tam porobią ci potrzebne badania bo normalną drogą to szybciej nogi wyciągniesz przerobiłam podobną sytuację po pierwszej wizycie w przychodni wpaniały pan doktorek kazał zapisać się do szpitala oczekiwanie na wizytę ponad dwa miesiące a jeszcze przepisał czopki zapytałam czy mam cały czas stosować te czopki warknął a co! Jeśli tak szybko puchniesz może wystąpić jakaś blokada w jelitach poprostu gazy i wszystko co tam się zbiera ni ma ujścia najlepiej goń na ostry dyżór życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś