maggie79 26.09.05, 23:21 witam; od pewnego czasu mam bole w kolanie (potworne czasami) i w barku. czy ktos moze doradzic jakie zrobic badania, zeby dowiedziec sie od czego one powstaja??? niedawno mialam robiona morfologie, wyszla ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abek2 Re: bol kolana, barku 26.09.05, 23:31 No to już wiesz w 90% nie masz stanu zapalnego.Teraz dopiero powinien ćię ktoś zbadać pod kątem czynnościowym... Odpowiedz Link Zgłoś
maggie79 Re: bol kolana, barku 26.09.05, 23:38 tzn. ???? a co by to w ogole moglo byc?? bo to czasem boli paskudnie, a czasem wcale Odpowiedz Link Zgłoś
abek2 Re: bol kolana, barku 27.09.05, 10:01 Mogą to być problemy z napięciem w obrębie tkanek miękkich tzn powięzi,mięśni... za mało wiem o tym co u Ciebie nie gra.Jeśli bardzo Ci to dokucza to mogę dać Ci namiary na kogoś kto się takimi sprawami zajmuje w Twoim mieście,ale nie wiem w kktórym Odpowiedz Link Zgłoś
malewa Re: bol kolana, barku 27.09.05, 14:08 Chociaż cudze nieszczęscie nie pociesza wiedz że też tak mam. Morfologie również miałm OK (ale robiona jakis tydzien wczesniej niż zaczęły sie dolegliwości), obecnie od lekarza dostałam lek DicloDuo, pomóg na kręgosłup,a na stawy juz niestety nie. Ból barku ustepuje (boli jeszcze trochę ramie), ale za to kolana przeraźliwie, aż ból promieniuje na piszczel. Wiem jakie to uciążliwe wiec współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś