kkkkk4 27.09.05, 16:54 Strasznie mnie pieką oczy. NIe są czerwone, nie łzawią tylko strasznie pieką od kilku dni. Co to może być? Używam kropli homeopatycznych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilonadw Re: Piekące oczy. Co to??? 27.09.05, 18:41 Wiesz co, mnie pieką już ponad miesiąc. W międzyczasie byłam u dwóch okulistów, zużyłam dwa rodzaje kropli i marna poprawa:( Lepiej jest jak założę okulary, które dotychczas służyły mi do pracy na komputerze i jazdy samochodem. Podejrzewam więc że może pogorszył mi się wzrok i to stąd... Ale badanie u okulisty nie wykazało pogorszenia więc już sama nie wiem od czego to pieczenie. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe1 Re: Piekące oczy. Co to??? 27.09.05, 19:55 Moze jest na to sposob uzywajac okularow ayurwedyjskich, ale oryginalnych! wszystko na temat tych okul. mozna przeczytac na www.okowid.com.pl Pozdrawiam i zycze zdrowia. Pisze bo mam znajomych ,ktorym pomogly. Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: Piekące oczy. Co to??? 27.09.05, 20:42 Nic z tych rzeczy ,tak bylo u mnie.Mialem pieczenie od paru lat no i wpadlem przypadkiem.Niedokrwienie glowy.Zona zafundowala mi pare godzin u chinki masazystki.Ona wykonaloa akupressure na grzbiecie i pozniej specjalny uciskowy masaz szyji tak aby doprowadzic jak najwieksza ilosc krwi do glowy.Ludzie wszystklie problemy ustapily bez zadnej pigulki ,teraz sobie powtarzam raz na dwa tygodnie i jestem znowu jak mlody bog. Powod siedzenie przy kompie godzinami,stress,brak spacerow. Zaczynamy masaz spacery,zobaczycie jak Wam wszystko wroci do normy i sex podwojnie tez. Pzdr.Sky-Hasse Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Piekące oczy. Co to??? 27.09.05, 21:01 giuseppe1 napisał: > Moze jest na to sposob uzywajac okularow ayurwedyjskich, ale oryginalnych! > wszystko na temat tych okul. mozna przeczytac na www.okowid.com.pl Pozdrawiam > i zycze zdrowia. Pisze bo mam znajomych ,ktorym pomogly. Ty się zdecyduj, czy one pomogłu Tobie, czy znajomym: "giuseppe1 napisał: Proponuje profilaktycznie uzywac okularow ayurwedyjskicz. Mnie pomogly. " forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=29583086&a=29639197 S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Piekące oczy. Co to??? 27.09.05, 19:12 5_monika napisała: > a może po tych kroplach ? Po kroplach homeo na pewno nie. Przecież to sama woda. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: Piekące oczy. Co to??? 28.09.05, 07:57 Chyba jesteś na liście płac tej firmy co sprzedaje badziewne okulary bo wpieprzasz to w każdy wątek. Może i pomogły ci te okulary ale na głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.jankowski Re: Piekące oczy. Co to??? 07.10.05, 11:18 Uczulenie, choroba oczu, ciało obce, zmęczenie... Jest dużo przyczyn, ale najlepiej skonsultowac objawy z lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: Piekące oczy. Co to??? 07.10.05, 16:10 Pijcie duzo soku marchwiowego, Pzdr.Sky/Hasse Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Jak to co ? Zespół suchego oka 08.10.05, 00:35 Polecam żel do oczu Vidisic . Wystarcza na ponad 6 tygodni . Cena 16-20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś