diana1982 09.10.05, 14:47 Witam Cierpię od niedawna na dziwną przypadłość dość często drzy mi tylko lewa powieka , oczywiscie nikt tego nei widzi, ale dla mnie jest juz to strasznie uciązliwe, co robic??jakie leki!!!pomozcie!z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samo Re: DRŻY MI POWIEKA!!!POMOCY 10.10.05, 09:08 Kup Aspargin-tabletki z magnezem i potasem, 50 tabletek kosztuje 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: DRŻY MI POWIEKA!!!POMOCY 10.10.05, 11:55 tak to dokladnie jest brak magnzeu w organiźmie Teraz tez mam tak od paru dni ale sie jeszcze nie wybralam do apteki Zwiazane to jest ze stresem ściśle!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: DRŻY MI POWIEKA!!!POMOCY 10.10.05, 15:32 Magnefar B6 lub Magvit 2 x 1 tabl.przez 10 dni z tym, że po dwóch dniach już odczujesz poprawę. Było długie gorące lato, piłaś dużo napojów a one wypłukują w pierwszej kolejności magnez, potas, żelazo. Do tego jeśli pijesz kawę i mocna herbatę to masz prawo mieć niedobory tych pierwiastków a one są kluczowe dla naszego organizmu.Np. kawa znakomicie wiąże magnez i stąd problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: DRŻY MI POWIEKA!!!POMOCY 10.10.05, 19:32 Kapiotalna sprawa. Mam to samo i nie wiedziałem skąd. A mogą być zwykłe pluszcze magnezowe? Odpowiedz Link Zgłoś