quiet_riot 17.10.05, 23:10 razem z moim wpółlokatorem Adamkiem rzucamy palenie..mieszka z nami jeszcze jeden zatwardzialy nałogowiec. Liczymy na to że uda nam sie go przekonać. Trzymajcie kciuki. To juz drugi dzień... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quiet_riot Re: rzucam palenie! 17.10.05, 23:11 chciałem dodać, że postaramy się codziennie relacjonować nasze postępy..:) Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia6 Re: rzucam palenie! 17.10.05, 23:24 a ja chciałam dodac że będę was kontrolować - sądze że jesteście w wieku -20-30 lat a to nie jest dobry wiek na rzucanie palenia, ps. co was skłoniło do tego -radykalnego kroku- wazne. Mój szwagier rzucił bez powodu ,powiedział że nie będzie palić bo chce zobaczyć czy to mozliwe aby z samego postanowienia przestać wykonywać czynność która mu nie przeszkadza a i bez niej wydaje mu się ze da się żyć . Odpowiedz Link Zgłoś
c4m3l Re: rzucam palenie! 17.10.05, 23:23 Zgłaszam Przeciw Moi współlokatorzy osukują! Tak naprawdę rzucają palenie jakies 3 razy na tydzień i za każdym razem mówią: Jacymy jesteśmy cudowni i wolni od nałogów. MAM JUŻ TEGO DOSYĆ! Właściwie to podejrzewam, że mogą być homoseksualistami ale nie chce nic mówić. Ciekawe ile jeszcze wytrzymają tym razem. Poprzednio zrezygnowali po 6 godzinach teraz prawdopodobnie ten stan rzeczy utrzyma się do pierwszej imprezy ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
zarika Re: rzucam palenie! 17.10.05, 23:26 oooo,ja teraz zgłaszam sprzeciw!Znam obu współlokatorów i z całą pewnością mogę stwierdzić,ze nie są homoseksualistami.Dam sobie rękę uciąć,a wiem,co mówię.Natomi8ast,co do rzucania nałogu...Faktycznie,w ostatnim czasie,słyszałam od jednego z nich(studiujemy razem na spec....)że rzuca palenie.Aczkolwiek,chyba tylko w teorii:)Ale,chłopaki,tzrymam za Was kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia6 Re: rzucam palenie! 17.10.05, 23:26 to miałam na myśli -sądzę że trzeba dojrzeć do tej decyzji a koledzy są zieloni-"to widac ,słychac i czuć " Odpowiedz Link Zgłoś
zarika Re: rzucam palenie! 17.10.05, 23:30 och,zosiusamosiu,nie bądź taka ostra w swoich osądach.Chłpcy są madrzy,poza tym publicznie się tu zadekralowali,że rzucą. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia6 Re: rzucam palenie! 17.10.05, 23:36 no to -panowie - trzymam za słowo - wiem co piszę bo paliłam przez wiele lat i to co spowodowało ze przestałam palić było bardzo prozaiczne - zaszłam w ciążę a to panom chyba nie grozi ,więc było mi łatwiej (te młdłości itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
zarika Re: rzucam palenie! 17.10.05, 23:35 brawo,brawo.Jestem z Ciebie dumna.Przynajniej nie będę w mniejszości,jak będziemy wychodzić na przerwy między wykładami:) Odpowiedz Link Zgłoś
quiet_riot Re: rzucam palenie! 17.10.05, 23:38 rzucam, bo tez chce sobie cos udowodnic. tak, jak twój szwagier..dziwne? świadczy o "zielonośći"? Odpowiedz Link Zgłoś
zarika Re: rzucam palenie! 17.10.05, 23:48 właśnie,zosiu.Przecież Twój szwagier też chciał coś udowodnić.Tak,jak moi chłopcy tutaj(chłopaki,przepraszam za to"przywłaszczenie":)).Dlatego,ja w nich wierzę.Poza tym,oni to robia z oszczędności;) Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia6 Re: rzucam palenie! 17.10.05, 23:55 oszczędność ? o ,to swiadczy że nabierają kolorów :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia6 Re: rzucam palenie! 20.10.05, 00:45 no i jak tam -cisza? panowie na miescie ?wydaja co zaoszczędzili :) Odpowiedz Link Zgłoś
c4m3l Re: rzucam palenie! 06.11.05, 15:45 Chłopaki wrócili do nałogu. Szara rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia6 Re: rzucam palenie! 08.11.05, 21:49 napisz kiedy znów dojrzeja do tej -męskiej decyzji- :D pozdr.zocha Odpowiedz Link Zgłoś