kropka8 17.10.02, 10:12 czy ktos korzystal z suplementow dr Nona i jakie uzyskal efekty prosze o pilne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej_pl Re: dr Nona 17.10.02, 15:23 Tymi suplementami wyleczyłem gronkowca, którego lekarze przez kilka lat nie byli w stanie nawet osłabić. Używałem wcześniej paru kosmetyków i jak pomogły postanowiłem napisać maila o moim problemie. Na stronie nic na ten temat nie było...no i przysłali mi kurację. Nie była tania :( Ale efekty przeszły moje oczekiwania. Gorąco polecam, szczególnie tym którym medycyna konwencjonalna nie pomogła. A tak było w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: dr Nona IP: *.blue.pl 17.10.02, 18:24 Ja nie mam poważnych problemów ze zdrowiem, ale dla utrzymania braku trądziku biorę Fazę 3, kapsułki. Świetnie działają na cerę, włosy i paznokcie. Jestem bardzo zadowolona, sprawdzają się na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka8 Re: dr Nona 19.10.02, 23:35 dzieki wam bardzo za informacje sa pokrzepiajace ale widze ze nie sa te produkty zbyt znane gdyz malo osob sie odezwalo ale fajnie ze chociaz wy chyba wyprobuje je coc bardzo drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoke Re: dr Nona IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 01:17 witam, kropka nie martw sie ze niewielu ludzi odpowiedzialo. ja pierwszy raz slysze o tych suplementach, ale z tego co przeczytalem zainteresowalo mnie to. czy wiesz gdzie szukac jakies info na ten temat, moze jakas strona? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka8 Re: dr Nona IP: *.zsi.pl / 212.14.53.* 20.10.02, 11:17 Gość portalu: smoke napisał(a): > witam, > kropka nie martw sie ze niewielu ludzi odpowiedzialo. ja pierwszy raz slysze o > tych suplementach, ale z tego co przeczytalem zainteresowalo mnie to. > czy wiesz gdzie szukac jakies info na ten temat, moze jakas strona? > pozdrawiam www.zdrowieinaczej.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.r Re: dr Nona 20.10.02, 15:16 Ja polecam sklep internetowy www.drnona.com.pl Widziałam zdrowie_inaczej i sama nazwa juz zniechęca...Poza tym autorka strony poleca dwie firmy, ktorych produkty dzialaja tak samo (jak wynika z opisów)i to jest troche nieprofesjonalne. Po trzecie sporo ludzi nawet tutaj ten sklep internetowy polecalo wiec jest sprawdzony, na wizazu tez jest a strona to nie sklep...ale to tylko moje zdanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś