Dodaj do ulubionych

problem z żoładkiem ,biegunki ,wzdęcia ....

05.12.05, 12:52
witam
od paru miesiecy mam problem z żoładkiem ,czesto boli mnie brzuch ,nie mam apetytu ,caly czas mam "luźne" stolce /2-3 dziennie sie załatwiam /,widac w nim niestrawione resztki pozywienia ,w ostatnim czasie przynajmniej 2-3 razy w tygodniu mam biegunkę ,cwicze na siłowni mam dietę z dodatnim bilansem kalorycznym a mino to spada waga mojego ciała ,próbowalem znaleść w mojej diecie produkt ktory powoduje te problemy , ,cały czas mam scisłą zdrową diete ,bez słodyczy ,cukru itp /kiedys gdy nie stosowałem diety mialem odwrotny problem -ciągłe zaparcia / ,waże 115 kg łącznie psozywam ok 3500kcal ,moja dieta wyglada nastepujaco:

1 posiłek - surowe płatki owsiane 170gr +woda+banan+oliwa z oliwek 25gr + odzywka białkowa 30g
2 posiłek - chleb zytni 100gr + masło + 100gr wedliny z kurczaka
3 posiłek - ryż 100gr + piers z kurczaka 150gr +surówka + oliwa
4 posiłek - surowe płatki owsiane 170gr +woda+banan+oliwa z oliwek 25gr + odzywka białkowa 30g
5 posiłek - biały ser 200gr + jakies przyprawy
6 posiłek - odzywka białkowa 80% - 60 gr

pare osób sugerowało ze to moze byc od platków albo od odzywki białkowej ,wiec probowalem nie jest tych produktów przez 2 dni ale nie było efektów ,prosze o rady bo jestem juz wykonczony i przemęczony .
Obserwuj wątek
    • olekplus Re: problem z żoładkiem ,biegunki ,wzdęcia .... 10.12.05, 00:27
      masz problem
      ta dieta cię zabija
      polecam dietę optymalną
      www.skynet.com.pl/~robol/do.htm
    • artur.kalinski Re: problem z żoładkiem ,biegunki ,wzdęcia .... 12.12.05, 17:10
      Twoje problemy mogą wskazywać na istnienie jednostki chorobowej, ale bez
      dokładnych badań trudno jest stwierdzić jakiej. Objawy nie są specyficzne, może
      to być nietolerancja pokarmowa (lub też alergia pokarmowa- a to nie to samo) na
      jakiś produkt obecny w jadłospisie, ale także choroba jelita grubego. Polecam
      wizytę u lekarza, który zleci wykonanie stosownych badań laboratoryjnych, wtedy
      łatwiej będzie dopasować dietę do Twoich potrzeb.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka