czekoladka_84 01.01.06, 16:31 Jest mi bardzo niedobrze. Cały czas czuję dym z papierosów. Głowa mnie boli. Jest na to jakiś sposób? Oprócz spaceru bo nie mam siły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicia.kocia23 Re: Chyba zatrułam się papierosami :(((( 01.01.06, 16:36 jeśli to rzeczywiście od papierosów i jeśli nie wypaliłaś ich w hiper-ilości, to ubierz sie ciepło i siedź przy otwartym oknie, wdychaj świeże powietrze. Poza tym pij dużo wody mineralnej. A jesli wypaliłaś dużo za dużo i jest Ci bardzo źle, to może jakiegoś lekarza zapytaj? A może to złe samopoczucie wcale nie od papierosów? daj znać, jak się czujesz, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Chyba zatrułam się papierosami :(((( 01.01.06, 16:38 Acha, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia.kocia23 Re: Chyba zatrułam się papierosami :(((( 01.01.06, 16:43 Jak się czujesz? Wymiotujesz? Jesteś blada? Bo wiesz, jesli Ci bardzo źle i np. to była Twoja pierwsza paczka w życiu, to może warto przejść się na izbę przyjęć? No i mam nadzieję, że zniechęcisz się do palenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Chyba zatrułam się papierosami :(((( 01.01.06, 16:46 Tzn ja akurat mało paliłam. Tylko była sala była zadymiona. To nie była moja pierwsza paczka, ale na codzień praktycznie nie pale. Chyba się jednak wybiore na spacer. :) Odpowiedz Link Zgłoś