Gość: dormar IP: *.cybercable.tm.fr 27.07.01, 20:29 Co ja powoduje? Jak dlugo moze trwac? Czy mozna to jakos "leczyc"? Powieka mi "dryga" zupelnie jak u Cwiklinskiej. Bardzo to nieprzyjemne. Poradzcie. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lek Re: drgajaca powieka IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 20:47 Zaaplikuj sobie magnez (w aptece bez recety: Asmag, Magne B6, Lactimag i cała masa podobnych). Przejdzie jak ręką odjął!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: drgajaca powieka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 21:04 Swieta prawda, wyprobowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dormar Re: drgajaca powieka IP: *.cybercable.tm.fr 30.07.01, 09:06 Bardzo dziekuje. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: drgajaca powieka IP: *.dialup.atcom.net.pl 31.07.01, 11:00 Nie do końca prawda. Ja byłam nawet u lekarza. Zapisał Magnez i wit B compl. Brałam chyba ze dwa miesiące i ... nic. Jak drgała tak drga i szlag mnie trafia. Co dalej?? Odpowiedz Link Zgłoś