Dodaj do ulubionych

na gwałt ....

27.01.06, 13:36
potrzebuje jakiegos leku na wodnisty katar, dzialajacego od razu, cos co mi
zatka te pie.....one zatoki i pozwoli oddychac normalnie...KONIA Z RZĘDEM
TAKIEMU MĘDRCOWI CO ZNAJDZIE SPOSÓB!!!!

z góry dzięki za dobre rady :) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kotbehemot6 Re: na gwałt .... 27.01.06, 13:37
      cirrus ,ibufen zatoki
      • veroniq Re: na gwałt .... 27.01.06, 13:45
        ..problem jest raczej tej natury, ze mi z zatok scieka do gardla i sie
        dusze...do chol...ry!!
        a teraz historyjka z apteki, postaci dramatu dwie, ja i pani kierownik apteki w
        osobie wlasnej, ja swoj problem wyluszczam mowiac kilkakrotnie wprost ze to
        sprawa WIRUSOWA a pani z okienka- a jaki antybiotyk pani bierze?, ludzie toz mi
        kopara opadla, na wirusa antybiotyk od kiedy to...i dala mi jakies proszki
        rozpuszczalne i drogie po dlugich moich wyjasnieniach ale nie dzialaja i jestem
        u skrahu wytrzymalosci nerwowej bo dusze sie juz KILKANASCIE GODZIN!!! HELP!!!!
        • agniesia20 Re: na gwałt .... 27.01.06, 13:46
          Sudafed
    • roman_tyczka za konia dziekuje, juz mam 27.01.06, 13:49
      CIRRUS
    • voker Re: na gwałt .... 27.01.06, 13:51
      inhalacje...
    • dzikoozka CIRRUS 27.01.06, 13:54
      1 tabletka na 12 godzin, u mnie super sie sprawdza
    • veroniq Re: na gwałt .... 27.01.06, 14:07
      dzieki ludzie wielkie!:D jak se sprawie stadnine to macie tego konia!!!:D biore
      chustki i lece do apteki po ten cirrus, bo sie wykoncze w koncu!...a ..i zrugam
      mila pania kierownik co sie nie zna na swej robocie...a te inhalacje to jak sie
      takie robi, bo ja laik jestem...?:) dzieki , pozdrowienia:)
      • kotbehemot6 Re: na gwałt .... 27.01.06, 14:43
        sól-kuchenna .albo jaka inna np. boheńska(kupisz w aptece),emska, można olejek eteryczny sosnowy (NATURALNY-nie taki do lampki zapachowej),zalać wrzątkiem,pochylić głowę,nakryć ręcznikiem i wdychać, wydychac, wdychać ,wydychać i smarkać, potem krople do nosa, cirrusy albo inne jakie i już
        • ladyinblack Re: na gwałt .... 27.01.06, 16:23
          dorzucę od siebie że szałwia też dobrze się nadaje do inhalacji - można kupić
          taką zwykłą herbatkę ekspresową.
          no i generalnie każdy lek z pseudo-efedryną powstrzyma cieknący nos ale jeżeli
          masz problemy z zatokami to nie leciałabym tak od razu do apteki. wszelkie tego
          typu leki może i "przytkają" katar na chwilę ale na dłuższą metę zatykają też
          zatoki (no bo jak nie leci z nosa to zostaje w zatokach) i może dojść do stanu
          zapalnego. w każdym razie tak mi powiedziała moja lekarka którą męczę moimi
          zatokami od kilku lat:) a do tej pory nie poradziła mi źle. pomijając fakt, że
          pseudo-efedryna jest dość mocna i sporo osób jest na nią uczulonych a w każdym
          razie dość intensywnie na nią reaguje.
          życzę zdrowia:)
          • kaatrin Re: na gwałt .... 27.01.06, 21:20
            mnie po cirrusie strasznie mdlilo i chcialo mi sie spac.
            rob inhalacje, to naprawde pomaga!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka