Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 01:29 POLOCARD jest to lek który można dostać w aptece bez recepty. Czy mozna taki lek brać bez konsultacji z lekarzem ? Co możecie powiedzieć na temat tego leku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venesssa Re: POLOCARD 06.02.06, 01:34 Czy ma to cos wspolnego z sporto-hazardem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sru Re: POLOCARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 07:54 Aniu, jest to lek z grupy rozrzedzajacych krew, czyli np. aspiryna (mówiąc oględnie).Stosowany jest w profilaktyce zawałów serca (skrzepy). Jeśli chodzi o stosowanie na własną rękę- nie zalecam.Skutkiem ubocznym mogą być krwawienia, krwotoki!!! W tej dawce masz wiele innych preparatów-nawet dużo tańszych - zapytaj w aptece. Osobiście bojkotuję polpharmę i jej produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: POLOCARD 06.02.06, 19:38 Co Ty znowu opowiadasz? Polocard to po prostu kwas acetylosalicylowy, ten sam co w innych tego typu preparatach. Brac to bez konsultacji lekarza mozna, tylko po co? Jaki cel chcesz osiagnac? Odpowiedz Link Zgłoś
20irena Re: Polocard 20.06.15, 15:21 Czy ktoś miał już doświadczenie z Polocard ? Bo ja mam bardzo złe. Właśnie jestem po operacji i . Nie można było założyc weflonu bo pękały żyły i tryskała krew jak fontanna. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Polocard 21.06.15, 00:48 20irena napisała: > Czy ktoś miał już doświadczenie z Polocard ? Bo ja mam bardzo złe. Właśnie jes > tem po operacji i . Nie można było założyc weflonu bo pękały żyły i tryskała k > rew jak fontanna. A skąd wiesz, że to z powodu Polocardu? S. Odpowiedz Link Zgłoś
aza233 Re: Polocard 21.06.15, 22:21 Tak stwierdzili lekarze którzy mnie operowali. Odpowiedz Link Zgłoś
margolcia_63 Re: Polocard 22.06.15, 02:40 To raczej powszechnie wiadomo, że przed operacjami odstawia się leki rozrzedzające krew. Natomiast by kwas acetylosalicylowy -aspiryna- powodował kruchość naczyń to nie słyszałam, poza jednym doniesieniem jak to po zażyciu aspiryny pacjentce zaniknęła skóra. Odpowiedz Link Zgłoś