lina.a 01.03.06, 15:23 Czy ktos wie gdzie najlepiej poddać się operacji na takie schorzenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarenka178 Re: Naczyniak mózgu 01.03.06, 16:24 Chyba najlepiej Szpital AM na Banacha w Warszawie i prof.Marchel bądź szpital na Jaczewskiego w Lublinie i prof.Trojanowski Odpowiedz Link Zgłoś
lina.a Re: Naczyniak mózgu 01.03.06, 16:28 sarenka178 napisała: > Chyba najlepiej Szpital AM na Banacha w Warszawie i prof.Marchel bądź szpital > na Jaczewskiego w Lublinie i prof.Trojanowski Sarenko, bardzo serdecznie dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
olkafasolka25 Re: Naczyniak mózgu 07.03.06, 10:19 witam szukam osób które maja naczyniaki mózgu i moz eprzeszly juz embolizacje , moja kolezanka ma naczyniaka i szukamyu osob z ktorymi mogła by porozmawiac wymienic si epogladami Odpowiedz Link Zgłoś
lina.a Re: Naczyniak mózgu 08.03.06, 09:43 Naczyniaki sie chyaba nie emobolizuje, dopiero jak jest juz tetniak Odpowiedz Link Zgłoś
lina.a Re: Naczyniak mózgu 03.03.06, 10:09 A może ktoś wie , która z klinik jest bardziej przyjazna pacjentowi, ta w Lublinie czy ta w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
barytobary Re: Naczyniak mózgu 01.04.06, 23:15 Ja osobiscie lezalam na Banacha i bardzo dobrze wspominam tamten pobyt (o ile pobyt w szpitalu mozna nazwac czyms przyjemnym :-). Mam usuniete dwa naczyniaki (na mozdzku i rdzeniu). Do konca zycia bede wychwalac klinike neurochirurgii w szpitalu AM na Banacha. Uratowali mi zycie. Odpowiedz Link Zgłoś