alinka49 08.03.06, 16:04 Podejrzewam ,że mam to świństwo!Wygląda to jak trądzik,jest tego coraz więcej na twarzy,na plecach.Czy ktoś mogłby mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: demodex 08.03.06, 16:16 alinka49 napisała: > Czy ktoś mogłby mi pomóc? Może jakiś lekarz ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: demodex 09.03.06, 12:37 a konkretnie dermatolog Przy okazji, demodex to takie małe pajęczaki żerujące w skórze. Z tym, że one nie muszą być przyczyną choroby, ale mogą być jej skutkiem. A łojotokowego zapalenia skóry nie masz? Albo trądzik, tam lubią żerować... Odpowiedz Link Zgłoś
starline Re: demodex 09.03.06, 12:43 www.rozanski.henryk.gower.pl/demodex.htm tu masz troche info o tym,idz wykonaj jakies badanie czy masz to Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 Re: demodex 12.03.06, 10:07 Wykonaj badanie w szpitalu dermatologicznym.Pobierają naskórek do badania i po godzinie wiesz co masz.Badanie płatne bez skierowania, a gratis ze skierowaniem.Nie jest drogie-bodaj 40zł. Odpowiedz Link Zgłoś