Dodaj do ulubionych

Co jest po prawej stronie naszego ciala na wysokos

27.03.06, 19:40
... na wysokosci talii? Chodzi mi o organ, ktory odczuwamy z tylu, po prawej
stronie plecow?
Obserwuj wątek
    • bananova Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 27.03.06, 19:46
      nerki?
      • druidka Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 27.03.06, 20:34
        Szczerze mowiac zastanawialam sie nad nerkami, ale na wysokosci talii wydawalo
        mi sie za wysoko. (?????) :-/
        • snajper55 Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 28.03.06, 12:39
          druidka napisała:

> Szczerze mowiac zastanawialam sie nad nerkami, ale na wysokosci talii wydawalo
          > mi sie za wysoko. (?????) :-/

Ból potrafi promieniować. Ból żołądka można odczuwać w klatce piersiowej i
          myśleć, że to serce boli.

S.
    • snajper55 Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 27.03.06, 19:48
      druidka napisała:

> ... na wysokosci talii? Chodzi mi o organ, ktory odczuwamy z tylu, po prawej
      > stronie plecow?

To zależy, czy jestes po operacji. Jesli po, to mogli Ci tam wsadzić cokolwiek.

S.
      • druidka Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 27.03.06, 20:39
        Jeszcze nie mieli okazji nic mi zostawic ;)
        • netka2 Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 27.03.06, 20:40
          Nerka, albo watroba lub woreczek zolciowy moze promieniowac.
          • dagps Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 28.03.06, 10:19
            nawet jajnik tak moze promieniowac

choc ja po prawej stronie mojego ciala na wyskos mam zegarek na meblach ;))))
    • biopuy Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 28.03.06, 10:56
      woreczek żółciowy, nerka, żebro, kręgosłup
      • krysia95 Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 29.03.06, 00:50
        Może być nerwoból. Naziębiłaś się lub czsami od jakiegoś złego samopoczucia,
        np. czujesz na kogoś złość. Wtedy nerwobóle są dokuczliwe.
    • neisselia Wątroba? 31.03.06, 19:11
      Jeśli boli Cię pod żebrem i odczuwasz ból z tyłu, to raczej wątroba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka