druidka 27.03.06, 19:40 ... na wysokosci talii? Chodzi mi o organ, ktory odczuwamy z tylu, po prawej stronie plecow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananova Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 27.03.06, 19:46 nerki? Odpowiedz Link Zgłoś
druidka Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 27.03.06, 20:34 Szczerze mowiac zastanawialam sie nad nerkami, ale na wysokosci talii wydawalo mi sie za wysoko. (?????) :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 28.03.06, 12:39 druidka napisała: > Szczerze mowiac zastanawialam sie nad nerkami, ale na wysokosci talii wydawalo > mi sie za wysoko. (?????) :-/ Ból potrafi promieniować. Ból żołądka można odczuwać w klatce piersiowej i myśleć, że to serce boli. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 27.03.06, 19:48 druidka napisała: > ... na wysokosci talii? Chodzi mi o organ, ktory odczuwamy z tylu, po prawej > stronie plecow? To zależy, czy jestes po operacji. Jesli po, to mogli Ci tam wsadzić cokolwiek. S. Odpowiedz Link Zgłoś
druidka Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 27.03.06, 20:39 Jeszcze nie mieli okazji nic mi zostawic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 27.03.06, 20:40 Nerka, albo watroba lub woreczek zolciowy moze promieniowac. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 28.03.06, 10:19 nawet jajnik tak moze promieniowac choc ja po prawej stronie mojego ciala na wyskos mam zegarek na meblach ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
biopuy Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 28.03.06, 10:56 woreczek żółciowy, nerka, żebro, kręgosłup Odpowiedz Link Zgłoś
krysia95 Re: Co jest po prawej stronie naszego ciala na wy 29.03.06, 00:50 Może być nerwoból. Naziębiłaś się lub czsami od jakiegoś złego samopoczucia, np. czujesz na kogoś złość. Wtedy nerwobóle są dokuczliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
neisselia Wątroba? 31.03.06, 19:11 Jeśli boli Cię pod żebrem i odczuwasz ból z tyłu, to raczej wątroba. Odpowiedz Link Zgłoś