Dodaj do ulubionych

ból jąder

17.04.06, 12:58
dzisiaj złapał mnie nagły ból jąder (potworny ból!) i podbrzusza. Co to może
być? reakcja pokarmowa? czy coś innego? czy ktoś z Was miał coś takiego?
Obserwuj wątek
    • viprk Re: ból jąder 17.04.06, 13:39
      mam nadzieje, ze delikwent jest juz na urologii
    • kaatrin Re: ból jąder 17.04.06, 20:48
      natychmiast nalezy isc do lekarza wykonac USG - to moze byc powazna sprawa
      • ell9 Re: ból jąder 18.04.06, 21:12
        I rzeczywiście to była poważna sprawa. Pojechaliśmy z narzeczonym do szpitala i
        od razu na stół. Nie potrafię dokładnie powiedzieć co jemu było: wyprostowali
        mu coś co uciskało w jądrach... teraz jest po operacji. CZy jutro będzie mógł
        normalnie jeść? CZy mogę mu coś zanieść do jedzenia do szpitala? Czy będzie
        cały czas pod kroplówką?
        • kwietniowe_cappuccino Re: ból jąder 18.04.06, 21:15
          CZy jutro będzie mógł
          normalnie jeść? CZy mogę mu coś zanieść do jedzenia do szpitala? Czy będzie
          cały czas pod kroplówką?

to chyba pytania do lekarza prowadzącego
          • ell9 Re: ból jąder 18.04.06, 21:28
            tak, ale niestety z przerażenia zapomniałam zapytać
    • ell9 Re: ból jąder 19.04.06, 19:22
      1 dzień po operacji

Byłam u Niego w szpitalu. Było mi tak przykro patrzeć jak się męczy i zwija z
      bólu. Zaniosłam mu coś delikatnego do jedzenia. Za tydzień zdejmują mu szwy.
      Tak mi go szkoda, cierpie razem z nim (dosłownie!), widze jak go boli (mnie
      tez boli jak patrze na Niego). Wierzę, że za kilka dni będzie lepiej. Wierzę.
      musi być lepiej. Musi.... wierzę w to...
      • wstyd38 Kamusia? 19.04.06, 19:28
        ell9 napisała:

> 1 dzień po operacji
        >
        > Byłam u Niego w szpitalu. Było mi tak przykro patrzeć jak się męczy i zwija z
        > bólu. Zaniosłam mu coś delikatnego do jedzenia. Za tydzień zdejmują mu szwy.
        > Tak mi go szkoda, cierpie razem z nim (dosłownie!), widze jak go boli (mnie
        > tez boli jak patrze na Niego). Wierzę, że za kilka dni będzie lepiej. Wierzę.
        > musi być lepiej. Musi.... wierzę w to...

Nic przeciwbólowego nie dostaje?

• ell9 Re: Kamusia? 20.04.06, 08:42
          dostaje, ale pomimo tego strasznie Go boli. Być może zostanie jeszcze dzisiaj w
          szpitalu albo dzisiaj go wypuszczą do domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka