ell9 17.04.06, 12:58 dzisiaj złapał mnie nagły ból jąder (potworny ból!) i podbrzusza. Co to może być? reakcja pokarmowa? czy coś innego? czy ktoś z Was miał coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viprk Re: ból jąder 17.04.06, 13:39 mam nadzieje, ze delikwent jest juz na urologii Odpowiedz Link Zgłoś
kaatrin Re: ból jąder 17.04.06, 20:48 natychmiast nalezy isc do lekarza wykonac USG - to moze byc powazna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: ból jąder 18.04.06, 21:12 I rzeczywiście to była poważna sprawa. Pojechaliśmy z narzeczonym do szpitala i od razu na stół. Nie potrafię dokładnie powiedzieć co jemu było: wyprostowali mu coś co uciskało w jądrach... teraz jest po operacji. CZy jutro będzie mógł normalnie jeść? CZy mogę mu coś zanieść do jedzenia do szpitala? Czy będzie cały czas pod kroplówką? Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: ból jąder 18.04.06, 21:15 CZy jutro będzie mógł normalnie jeść? CZy mogę mu coś zanieść do jedzenia do szpitala? Czy będzie cały czas pod kroplówką? to chyba pytania do lekarza prowadzącego Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: ból jąder 18.04.06, 21:28 tak, ale niestety z przerażenia zapomniałam zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: ból jąder 19.04.06, 19:22 1 dzień po operacji Byłam u Niego w szpitalu. Było mi tak przykro patrzeć jak się męczy i zwija z bólu. Zaniosłam mu coś delikatnego do jedzenia. Za tydzień zdejmują mu szwy. Tak mi go szkoda, cierpie razem z nim (dosłownie!), widze jak go boli (mnie tez boli jak patrze na Niego). Wierzę, że za kilka dni będzie lepiej. Wierzę. musi być lepiej. Musi.... wierzę w to... Odpowiedz Link Zgłoś
wstyd38 Kamusia? 19.04.06, 19:28 ell9 napisała: > 1 dzień po operacji > > Byłam u Niego w szpitalu. Było mi tak przykro patrzeć jak się męczy i zwija z > bólu. Zaniosłam mu coś delikatnego do jedzenia. Za tydzień zdejmują mu szwy. > Tak mi go szkoda, cierpie razem z nim (dosłownie!), widze jak go boli (mnie > tez boli jak patrze na Niego). Wierzę, że za kilka dni będzie lepiej. Wierzę. > musi być lepiej. Musi.... wierzę w to... Nic przeciwbólowego nie dostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: Kamusia? 20.04.06, 08:42 dostaje, ale pomimo tego strasznie Go boli. Być może zostanie jeszcze dzisiaj w szpitalu albo dzisiaj go wypuszczą do domu. Odpowiedz Link Zgłoś