Dodaj do ulubionych

problem z wytryskiem chlopaka

30.04.06, 22:00
Witam!
mam bardzo delikatny problem, moj chlopak ma przedwczesny wytrysk, jest to
jego temat tabu, i bardzo malo o tym mowi, wiem tylko, ze ma to od zawsze,nie
wiem za bardzo jak mu pomoc, kochamy sie czesto, ja staram sie podczas sexu
robic "przerwy" gdy widze, ze "dochodzi" bo slyszalam, ze to dobry trening,co
moge jeszcze zrobic?

prosze o pomoc!
Obserwuj wątek
    • kret24 Re: problem z wytryskiem chlopaka 30.04.06, 22:40
      Bardzo dobrze, że mu pomagasz. Przed wytryskiem możesz też mocno ścisnać
      członka u nasady. Trzeba to powtarzać przez 4-6 tygodni. Również oddawanie
      moczu z przerwami wzmacnia mięsnie i spowalnia wytrysk, daje poczucie leppszej
      kontroli nad włąsnymi reakcjami. Dobre rezultaty dają też preparaty
      uspokajające np. Passispasmol. Można też spożyć trochę alkoholu np. piwa. Ale
      to takie nie bardzo etyczne.
      A swoją drogą, o ile Twój chłopak tak szybko osiąga wytrysk to musi bardzo Cię
      pożądać.
      • migotka851 Re: problem z wytryskiem chlopaka 01.05.06, 22:48
        dziękuję za odpowiedź, sęk w tym, że nie on nie chce o tym rozmawiać, wiem, że
        strasznie to go dołuje i ja nawwet sama nie zaczynam, więc nawet nie mam jak mu
        podpowiedzieć o tabletkach itp. chciałabym mu pomóc jakoś by on nie miał do
        końca świadomości w jakim celu ta robię...

P.S. dzieki za komplement z tym pożądaniem ;)
    • gerwazy.big Re: problem z wytryskiem chlopaka 01.05.06, 23:51
      a ile ma cm?
      • migotka851 Re: problem z wytryskiem chlopaka 02.05.06, 10:14
        yyy, nie wiem, nie mierzylam, ale nie odbiega od normy bo bym zauwazyla, ale co
        to ma do rzeczy? hmm
        • snajper55 Re: problem z wytryskiem chlopaka 02.05.06, 12:27
          migotka851 napisała:

> yyy, nie wiem, nie mierzylam, ale nie odbiega od normy bo bym zauwazyla, ale
          > co to ma do rzeczy? hmm

Nic nie ma. Gerwazy.big (long ? ;)) ) chciał się jedynie dowartościować. ;)

S.
          • minimon Re: problem z wytryskiem chlopaka 02.05.06, 12:40
            hej!wiesz ja z moim chłopakiem mamy podobny problem:( szukamy różnych sposobów ale jak narazie to jest bez zmian.A natura obdarzyła go raczej średnio i nigdy "nie dochodze":( kocham go bardzo i chciałabym by było idealnie. jesli ktos moze mi cos poradzic to prosze piszcie.pozdro:)
            • snajper55 Re: problem z wytryskiem chlopaka 02.05.06, 12:53
              minimon napisała:

> hej!wiesz ja z moim chłopakiem mamy podobny problem:( szukamy różnych sposo
              > bów ale jak narazie to jest bez zmian.

Niech włoży więcej wysiłku w pieszczoty "przed". Niech spróbuje jedynie za ich
              pomocą doprowadzić Cię do orgazmu. Pewnie będziesz musiała mu trochę
              podpowiadać, ale chyba warto. :)

S.
    • minimon Re: problem z wytryskiem chlopaka 02.05.06, 12:47
      ale rozmawiamy o wszystkim bardzo dużo na szczęscie.I jescze prośba o rade do chłopaków.mój chłopak "nie moze" drugi raz na jednym koniec staram sie jak tylko moge on zreszta tez ale nie udaje nam sie raczej co robic??sa na to jakies sposoby??odpisujcie prosze!
      • snajper55 Re: problem z wytryskiem chlopaka 02.05.06, 12:54
        minimon napisała:

> ale rozmawiamy o wszystkim bardzo dużo na szczęscie.I jescze prośba o rade do
        > chłopaków.mój chłopak "nie moze" drugi raz na jednym koniec staram sie jak
        > tylko moge on zreszta tez ale nie udaje nam sie raczej co robic??sa na to
        > jakies sposoby??odpisujcie prosze!

Lepiej raz, a dobrze. :)

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka