03.06.06, 01:03
Proszę o wskazanie produktów, które są zalecane w przypadku problemów z
kolanami/stawami. Chodzi konkretnie o permanente pobolewanie oraz "strzykanie"
w kolanach (np. po wstaniu). Jak sobie radzić z tym problemem?
Obserwuj wątek
    • piotrbbyd Re: Kolana 03.06.06, 09:59
      Galaretki, zelatyny z suplementów glukozamina.
      Może jesz za dużo wapnia i Ci się odkłada na stawach pwodując
      chropowatość? W takim razie dobrze go łączyć z magnezem
    • piotrbbyd Re: Kolana 03.06.06, 10:07
      Jeżeli masz problem tylko z kolanami to pewnie za bardzo je
      przeciążasz - sport , waga.
    • samwieszkimjestem Re: Kolana 09.06.06, 22:21
      Strzykanie i ból bierze się z odkładania kwasu mlekowego i innych substancji
      wokół kości stawu. Z wiekiem to właśnie te złogi powodują coraz większą
      sztywność stawów.

Po pierwsze, trzeba pić dużo wody niskozmineralizowanej.

Po drugie, a to jest już moje osobiste doświadczenie, dobrze jest pić suplement
      żywieniowy o nazwie Alveo. Ma on silne działanie odtruwające organizm, a do
      tego dostarcza wszystkich aminokwasów, witamin i minerałów w postani ujemnie
      zjonizowanego płynu, co powoduje ponad 90% przyswajalność. I jest w 100%
      naturalny, można go dawać kobietom w ciąży i noworodkom.

W moim przypadku zaczęło się od oczyszczania nerek (miałam piasek i nawracające
      zapalenia), teraz stosuję już trzeci miesiąc i mam od początku stosowania lekko
      opuchnięte kolana (również miełam nawracające zapalenia stawów kolanowych, od
      8lat) - ale nie bolą i nie strzykają. Nadgarstki i kręgosłup też przestały
      strzykać. Lepiej sypiam.

Z Alveo jest taka sprawa, że trzeba się zwrócić do kompetentnej osoby i od niej
      kupić. Na aukcjach internetowych zdarzają się często podróbki. Firma oferuje
      system zniżek i rabatów, który z czasem pozwala mieć butelki nawet za 0zł.
      Pozatym dystrybutorzy są specjalnie szkoleni, nierzadko są wśród nich lekarze,
      i potrafią dokładnie wytłumaczyć, jak dawkować ten praparat w konkretnych
      przypadkach, jakie mogą być pierwsze objawy odtruwania organizmu i jak na nie
      reagować. Bez tej wiedzy nie warto pić Alveo, bo można w najlepszym razie nie
      odczuć nic, a w najgorszym doprowadzić do zatrucia się własnymi toksynami - z
      powodu zbyt dużej dawki. Ze względu na "strzykanie" polecam popierając się
      własnym przykładem. Efekty przerosną Twoje oczekiwania także pod innymi
      względami. Zajrzyj na www.akuna.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka