paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 19:51 dzięki bogu!! komunikacyjne wynalazki tego świata sprawiają, że zaczynam świrować!! Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:07 Święto - droga Pani - Święto podwójne nawet. zapraszamy :-) Odpowiedz Link
nienill Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:08 paradoxus napisała: > Święto - droga Pani - Święto > podwójne nawet. zapraszamy :-) a trzeci powod tez zaraz znajdziemy Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:08 właśnie mi się uświadomiło, że Pani Aurelii też to święto jest :D Odpowiedz Link
nienill Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:09 paradoxus napisała: > właśnie mi się uświadomiło, że Pani Aurelii też to święto jest :D ok no to czwarty Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:10 piąty - ulisses - 16 czerwca Odpowiedz Link
nienill Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:12 wiadomosci.ngo.pl/wiadomosci/461786.html Odpowiedz Link
u.nick Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:15 za matke Terenię mam robić czy jako poszkodowana mam wystąpić? Odpowiedz Link
nienill Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:15 u.nick napisała: > za matke Terenię mam robić czy jako poszkodowana mam wystąpić? poszkodowane dzieci afrykanskie z wydetymi brzuszkami ktoz to jak nie my? (albo czesc przynajmniej) Odpowiedz Link
u.nick Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:13 ale co? upublicznimy czy jak? Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:15 nazwiska i numery telefonów? raczej nie. --- ponoć ze wszystkiego trzeba dobre wspomnienia i mi się udało właśnie. to co pisałam na czacie - to prawda :-) Odpowiedz Link
u.nick Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:16 tylko mi nie mów,że w koncu przeczytałaś, litości Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:19 u.nick napisała: > tylko mi nie mów,że w koncu przeczytałaś, > litości przeczytałam :-) daaaawno już i śmiałam się - kilka razy szczerze, jak rzadko. wrócę kiedyś do tego. bo to mocno mój sposób myślenia przypomina. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:19 ale dziś tylko Aureliana, nie Aurelki :( pl.wikipedia.org/wiki/16_czerwca Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:21 aurelia_aurita napisała: > ale dziś tylko Aureliana, nie Aurelki :( > pl.wikipedia.org/wiki/16_czerwca żesz - jesteś ZNOWU NAJLEPSZA!! masz DWIE okazje. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:29 nic nie rozumiem, ale ok. Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:30 i owszem. rozumie Pani. ale u mnie też ok. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:35 > i owszem. rozumie Pani. :o no to wygląda na to że Pani lepiej rozumie co ja rozumiem, bo ja dalej kompletnie nic nie rozumiem. ale pozdrawiam i już się nie wtrancam w wątek. Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:36 aurelia_aurita napisała: > ale pozdrawiam i już się nie wtrancam w wątek. ja tam nie wiem co Pani rozumie. ale widać nawet i to, że czasem straszno między drzwi. Odpowiedz Link
nienill Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:52 u.nick napisała: > :( szkoda naprawde? Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:52 u.nick napisała: > :( szkoda buk dał - buk wziął Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:22 u.nick napisała: > pani to jakaś drobiazgowa przyda się, przyda. Odpowiedz Link
u.nick Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:28 pani Aurelio zapraszamy mamy piwo, fajeczki, mnóstwo entuzjazmu, feministyczne miotły no, chyba ,że jeszcze czas nie ten Odpowiedz Link
nienill Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:31 u.nick napisała: > pani Aurelio zapraszamy > mamy piwo, fajeczki, mnóstwo entuzjazmu, feministyczne miotły > no, chyba ,że jeszcze czas nie ten kto ma ten ma... Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:33 jak ktoś nie ma - to źle realokował fundusze :-) Odpowiedz Link
nienill Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:36 paradoxus napisała: > jak ktoś nie ma - to źle realokował fundusze :-) albo dobrze omija pewne miejsca w czasach kryzysu, wiec zapasy ma male Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:38 u mnie czasy nie tyle kryzysu, co wielkiej smuty. a na aluminium zbiłabym fortunę. Odpowiedz Link
nienill Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:40 paradoxus napisała: > u mnie czasy nie tyle kryzysu, co wielkiej smuty. > a na aluminium zbiłabym fortunę. zbieraj a potem zrob sobie scianke dzialowa w nowym lokum, jelsi sie trzeba bedzie bardziej odgrodzic Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:41 nienill napisała: > a potem zrob sobie scianke dzialowa w nowym lokum, jelsi sie trzeba bedzie > bardziej odgrodzic nie trzeba się mocno odgradzać. bo im bliżej - tym dalej. natura. Odpowiedz Link
paradoxus kanały. mnogie komunikacji 16.06.09, 20:26 wszystko mi się pieprzy. jak mi jutro zbadają krew - koniec z terapią. Odpowiedz Link
nienill Re: kanały. mnogie komunikacji 16.06.09, 20:30 paradoxus napisała: > wszystko mi się pieprzy. > jak mi jutro zbadają krew - koniec z terapią. zartujesz? takie gestapo? i gdzie jeszcze zagladaja? Odpowiedz Link
nienill Re: kanały. mnogie komunikacji 16.06.09, 20:38 paradoxus napisała: > wszystko mi się pieprzy. > jak mi jutro zbadają krew - koniec z terapią. pomysl sobie, ze jutro bedziesz mogla tam z ludzmi POROZMAWIAC a cos innego moze czlowieka wzmacniac? Odpowiedz Link
paradoxus Re: kanały. mnogie komunikacji 16.06.09, 20:40 nienill napisała: > pomysl sobie, ze jutro bedziesz mogla tam z ludzmi POROZMAWIAC nie rozmawiamy. ja wygłaszam monologi. i sentencje. cytaty prosto z siebie.. Odpowiedz Link
nienill Re: kanały. mnogie komunikacji 16.06.09, 20:41 czyli jak w teatrze a rzucaja pomidorami? Odpowiedz Link
paradoxus Re: kanały. mnogie komunikacji 16.06.09, 20:44 gorzej. powiedzieli, że przydaję się Grupie. i mnie nie wyrzucili z powodu łamania regulaminu. i zakazują mi się spóźniać. i narysowali dziś piękną siekierę na moją cześć.. Odpowiedz Link
nienill Re: kanały. mnogie komunikacji 16.06.09, 20:45 > i narysowali dziś piękną siekierę na moją cześć.. różową? Odpowiedz Link
paradoxus Re: kanały. mnogie komunikacji 16.06.09, 20:47 i kulkę z kolcami :-) czarna - ale dobrą kreską. Odpowiedz Link
nienill Re: kanały. mnogie komunikacji 16.06.09, 20:50 bede sobie Ciebie wyobrazala tak www.jeze.republika.pl/obrazki/champwhite.jpg Odpowiedz Link
nienill Re: kanały. mnogie komunikacji 16.06.09, 20:52 albo tak www.jeze.republika.pl/obrazki/bladomerelowy.jpg przed wizyta u egzorcysty Odpowiedz Link
paradoxus Re: kanały. mnogie komunikacji 16.06.09, 20:54 nienill napisała: > przed wizyta u egzorcysty koledze naprawdę pomogło! i trafiłaś - jestem blada jak tamto paskudztwo. i równie fotogeniczna. Odpowiedz Link
nienill Re: kanały. mnogie komunikacji 16.06.09, 20:56 paradoxus napisała: > nienill napisała: > > > przed wizyta u egzorcysty > > koledze naprawdę pomogło! > i trafiłaś - jestem blada jak tamto paskudztwo. > i równie fotogeniczna. paskudztwo? to jedna z najslodszych rzeczy na ziemi, taki jezyk Odpowiedz Link
nienill Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:44 naqoyaqatsi napisał: > poprosze w morde. czesc bedziesz naszym kotkiem, Krystku? Odpowiedz Link
u.nick Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:44 ..."Nie było gdzie się ukryć. coraz częściej myślała o ciemych kątach i pelnych obietnic ukrytych miejscach. Myślała pożądliwie o szufladach i czarnych otwartych gardzielach toalet oraz odpływach wanien.(>>>) tęskniła za martwymi sadzawkami stojacej wody i za kuszacym cieniem pod kołami przejeżdżających aut.(...)zwijała się pod kocem i nieruchoma , z orwatymi oczami, czuwała do rana.(...)Przeklinając ślepy instynkt ciala , który walczył o zycie".... Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:49 hmm. wiesz, że ciągnie do takiego pisania. ale nie do takich miejsc. bo to JA - muszę być na górze. pogardliwie spoglądać na szuflady. miażdżyć. a życie? niezależne ode mnie. i jeśli uli nie zabił - nie zabije nic. Odpowiedz Link
u.nick Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 20:56 zawsze dekadencki makijaż nie umiem juz inaczej za późno już i nie chce pasować do kolorków Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:06 u.nick napisała: > zawsze dekadencki makijaż przez Ciebie czytam najbardziej usmutniającą literaturę jaka mogła do mnie przemówić. bo NIE CHCĘ być kobietą tego autora. bo to pierdolony palant. choć pisze jak. (znowu buk?) > i nie chce pasować do kolorków im bardziej pogmatwane - tym lepiej pasują Odpowiedz Link
u.nick Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:14 to akurat nie Kundera ale Sylwia znajomo, bolesnie, bez cienia nadziei Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:16 kundera boli bardziej. bo uczy, że patologia jest normą. Odpowiedz Link
u.nick Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:07 ...."Nic na świecie nie mogło jej poruszyć.Nawet sło0ńce świeciło, w muszli milczenia. Niebo i liście, i ludzie odbiegali , a ona nie miała z nimi nic wspólnego , ponieważ była wewnątrz martwa i ani ich uśmiech , ani cała ich miłość nie mogły jej już dosięgnąć... Odpowiedz Link
nienill Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:08 u.nick napisała: > ...."Nic na świecie nie mogło jej poruszyć.Nawet sło0ńce świeciło, w muszli > milczenia. Niebo i liście, i ludzie odbiegali , a ona nie miała z nimi nic > wspólnego , ponieważ była wewnątrz martwa i ani ich uśmiech , ani cała ich > miłość nie mogły jej już dosięgnąć... o matko zaraz ja pojde pic Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:13 u.nick napisała: > ...."Nic na świecie nie mogło jej poruszyć.Nawet sło0ńce świeciło, w muszli > milczenia. Niebo i liście, i ludzie odbiegali , a ona nie miała z nimi nic > wspólnego , ponieważ była wewnątrz martwa i ani ich uśmiech , ani cała ich > miłość nie mogły jej już dosięgnąć... uciekajmy w góry. tam człowiek sam. z wkurwieniem. i obolałym braterstwem. (skoro na jachty nas nie stać) Odpowiedz Link
nienill Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:16 > uciekajmy w góry. > tam człowiek sam. z wkurwieniem. i obolałym braterstwem. > > (skoro na jachty nas nie stać) wkurwienie i gory? a na co sie tam bedziesz wkurwiac? na dziecioly i stokrotki? Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:20 nienill napisała: > wkurwienie i gory? a na co sie tam bedziesz wkurwiac? na dziecioly i stokrotki? > dyszałaś kiedyś jak www.parowozy.com.pl/pm36.htm ? Odpowiedz Link
nienill Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:21 paradoxus napisała: > nienill napisała: > > > wkurwienie i gory? a na co sie tam bedziesz wkurwiac? na dziecioly i stok > rotki? > > > > dyszałaś kiedyś jak > www.parowozy.com.pl/pm36.htm > ? na wkurw trzeba miec sile Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:22 nienill napisała: > na wkurw trzeba miec sile albo afekt. Odpowiedz Link
u.nick Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:17 a ja sobie za żaglami potęsknię , za przestrzenia , za jakims nieograniczeniem, choćby czasowym Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:21 u.nick napisała: > a ja sobie za żaglami potęsknię , za przestrzenia , za jakims nieograniczeniem, > choćby czasowym nie wiedziałam, że pływałaś. ja też. znowu kilka lat od ostatniego - i jazda samochodem tylko daje takie spokojne i dobre doznania - jeszcze. Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:18 paradoxus napisała: > i obolałym braterstwem. o ja - pierdolę. SIOSTRZEŃSTWEM - powinno być. popędy. brzydota.. Odpowiedz Link
paradoxus ratunku!!!!!!!!!!!!!! 16.06.09, 21:04 bo ja piję naprawdę szybko. nie planowałam. jutro raczej wstawanie - niet. --- ale nie tak by do mnie pogotowie.. raczej jacyś dostawcy wody. Odpowiedz Link
nienill Re: ratunku!!!!!!!!!!!!!! 16.06.09, 21:08 paradoxus napisała: > bo ja piję naprawdę szybko. > > nie planowałam. > jutro raczej wstawanie - niet. > --- > > ale nie tak by do mnie pogotowie.. > raczej jacyś dostawcy wody. wez zapasy i wyjdz na ulice idz przed siebie i rozdaj biednym panom pragnacym zlotego napoju nie lękaj sie, spotkasz ich na swojej drodze poznasz cene bezwarunkowej milosci i wiecznej przyjazni az do konca puszki Odpowiedz Link
paradoxus Re: ratunku!!!!!!!!!!!!!! 16.06.09, 21:12 nienill napisała: > poznasz cene bezwarunkowej milosci i wiecznej przyjazni az do konca puszki to właśnie poznałam. Odpowiedz Link
nienill Re: ratunku!!!!!!!!!!!!!! 16.06.09, 21:14 paradoxus napisała: > nienill napisała: > > > poznasz cene bezwarunkowej milosci i wiecznej przyjazni az do konca puszk > i > > to właśnie poznałam. wiec odtwórz te sytuacje i pozwol, aby emocje z nia zwiazane wyplynely z Twej duszy to uzdrawia tak czytalam Odpowiedz Link
paradoxus Re: ratunku!!!!!!!!!!!!!! 16.06.09, 21:16 emocje wypłynęły. tylko rozczarowanie ma niewyczerpane źródła. Odpowiedz Link
u.nick Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:23 molekuły smutku, czas je zaspać, pa Odpowiedz Link
paradoxus Re: watek specjalny dla czarownic 16.06.09, 21:30 u.nick napisała: > molekuły smutku, czas je zaspać, pa dobrej nocy. dziś tylko bliscy ze mną. a jutro - bal. Odpowiedz Link