Dodaj do ulubionych

zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td.?????

05.07.06, 14:57
kto na to choruje????
Obserwuj wątek
    • glabella Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td.? 07.07.06, 13:49
      Moja 30 - letnia koleżanka.
      • jola3399 Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td. 07.07.06, 16:10
        czy możesz napisać więcej o chorobie koleżanki.w jaki sposób nabawiła się tego
        paskudztwa,od jak dawna choruje,gdzie ją ma/nadgarstek czy noga/
        • glabella Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td 11.07.06, 14:49
          Choruje od 2-3 lat, wystapiło to po banalnym uderzeniu nogą w belkę i po tym
          miała unieruchomienie.
          Diagnozę postawiono w ostatnich miesiącach. Niedawno miała wykonaną blokadę
          alkoholem lędźwiowego pnia współczulnego.
          • jola3399 Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i t 11.07.06, 15:05
            napisz czy nastąpiła u niej poprawa po tej blokadzie.ja byłam po 1,5roku
            choroby w klinice i nie zastosowali tej blokady z powodu przebytej operacji
            żył.jestem ciekawa czy coś ta blokada dała.
    • elkajk Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td.? 08.07.06, 09:56
      Ja choruje od września, po skaplikowanym złamaniu w stawie kolanowym
      • jola3399 Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td. 08.07.06, 14:57
        do Elkajk. napisz,proszę jak cię leczą.jesteś już w 2 stadium choroby i masz
        znikome szanse na odzyskanie całkowite zdrowia.jak chcesz pogadać to napisz na
        adres jola43108@wp.pl.pa.
        • fr-edza Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td 10.07.06, 09:24
          Ja rownieżna to choruję,ale wyszłam już z tego w 80%:)Grunt to dobre
          nastawienie:)Jak chcesz wiedziec coś więcej odezwij sie na poczte.
          • jola3399 Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td- 10.07.06, 17:58
            do Fr-edzi ja choruję już 4 lata i z tego nie wyjdę!!!może wasz kontakt z
            chorymi na algo. nogi.Ty miałaś to szczęście,że trafiłaś na lekarza,który
            rozpoznał chorobę,ja nie.Wysłałam Ci wiadomość na pocztę gazety.
            • fr-edza Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td- 11.07.06, 14:17
              No nie wiem czy aż takie szczęscie...Najpierw musiałam się nacierpieć z dobre 6
              miesięcy,nim dostałam rozpoznanie,a jak już je miałam to i tak powiedzieli że
              już mam marne szanse na wyleczenie,wiesz...dużo daje też pozytywne
              nastawienie,nie myślinie o chorobie,o bólu,sama sie o tym przekonałam,choć
              poczatkowo myslałam że to bzdury i nic nie da...
      • fr-edza Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td. 10.07.06, 09:25
        Cze elkajk:):):)
        • elkajk Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td 12.07.06, 17:43
          Cze :);)

Jestem nad morzem i opalam sobie gips ;) ,mam informatyka i jego zaplecze przy
          sobie to mogę sobie czasami pisać na forum ;)
          • jola3399 Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i t 12.07.06, 18:01
            dlaczego masz nogę w gipsie,czy coś robili z twoim nerwem???
            • elkajk Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i 13.07.06, 09:37
              No cóż, jeśli chodzi o gips, to 2 tygodnie temu pośliznęłam się i złamałam
              powtórnie tą samą nogę tym razem w kostce przedtem w kolanie,mój ortopeda
              jeszcze o tym nie wie, bo jest na wakacjach, teraz jeszcze słabiej poruszam
              palcami ale to może przez gips.Za tydzień idę do kontroli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka