glabella Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td.? 07.07.06, 13:49 Moja 30 - letnia koleżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
jola3399 Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td. 07.07.06, 16:10 czy możesz napisać więcej o chorobie koleżanki.w jaki sposób nabawiła się tego paskudztwa,od jak dawna choruje,gdzie ją ma/nadgarstek czy noga/ Odpowiedz Link Zgłoś
glabella Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td 11.07.06, 14:49 Choruje od 2-3 lat, wystapiło to po banalnym uderzeniu nogą w belkę i po tym miała unieruchomienie. Diagnozę postawiono w ostatnich miesiącach. Niedawno miała wykonaną blokadę alkoholem lędźwiowego pnia współczulnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jola3399 Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i t 11.07.06, 15:05 napisz czy nastąpiła u niej poprawa po tej blokadzie.ja byłam po 1,5roku choroby w klinice i nie zastosowali tej blokady z powodu przebytej operacji żył.jestem ciekawa czy coś ta blokada dała. Odpowiedz Link Zgłoś
elkajk Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td.? 08.07.06, 09:56 Ja choruje od września, po skaplikowanym złamaniu w stawie kolanowym Odpowiedz Link Zgłoś
jola3399 Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td. 08.07.06, 14:57 do Elkajk. napisz,proszę jak cię leczą.jesteś już w 2 stadium choroby i masz znikome szanse na odzyskanie całkowite zdrowia.jak chcesz pogadać to napisz na adres jola43108@wp.pl.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td 10.07.06, 09:24 Ja rownieżna to choruję,ale wyszłam już z tego w 80%:)Grunt to dobre nastawienie:)Jak chcesz wiedziec coś więcej odezwij sie na poczte. Odpowiedz Link Zgłoś
jola3399 Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td- 10.07.06, 17:58 do Fr-edzi ja choruję już 4 lata i z tego nie wyjdę!!!może wasz kontakt z chorymi na algo. nogi.Ty miałaś to szczęście,że trafiłaś na lekarza,który rozpoznał chorobę,ja nie.Wysłałam Ci wiadomość na pocztę gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td- 11.07.06, 14:17 No nie wiem czy aż takie szczęscie...Najpierw musiałam się nacierpieć z dobre 6 miesięcy,nim dostałam rozpoznanie,a jak już je miałam to i tak powiedzieli że już mam marne szanse na wyleczenie,wiesz...dużo daje też pozytywne nastawienie,nie myślinie o chorobie,o bólu,sama sie o tym przekonałam,choć poczatkowo myslałam że to bzdury i nic nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td. 10.07.06, 09:25 Cze elkajk:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
elkajk Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i td 12.07.06, 17:43 Cze :);) Jestem nad morzem i opalam sobie gips ;) ,mam informatyka i jego zaplecze przy sobie to mogę sobie czasami pisać na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola3399 Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i t 12.07.06, 18:01 dlaczego masz nogę w gipsie,czy coś robili z twoim nerwem??? Odpowiedz Link Zgłoś
elkajk Re: zespół sudecka,kauzalgia,algodystrofia,i 13.07.06, 09:37 No cóż, jeśli chodzi o gips, to 2 tygodnie temu pośliznęłam się i złamałam powtórnie tą samą nogę tym razem w kostce przedtem w kolanie,mój ortopeda jeszcze o tym nie wie, bo jest na wakacjach, teraz jeszcze słabiej poruszam palcami ale to może przez gips.Za tydzień idę do kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś