keitel10 08.07.06, 12:06 Miałem usunięte znamiona, i gdy zmieniałem opatrunek - zauważyłem, że skóra wokół ran jest zaczerwieniona. Czy to jakieś zakażenie? Nie mam gorączki, i nic już nie boli. Do zdjęcia szwów jeszcze tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agakoziorowska Re: Rany 08.07.06, 13:29 Kiedy znamiona były usunięte? wczoraj? przedwczoraj? to normalne ze jest troche czerwnoe...chyba ze jakos nieciekawie wyglada...jeśli duzo wcześniej to może to byc zakażenie ale na pewno dostałaś jakąs masc z antybiotykiem do smarowania, zreszta podejrzewam ze od razu by troche zaropialo, zwlaszcza w takie upaly. spokojnie , zagoi sie . Kurcze szwy? to to byly chyba spore znamiona? Odpowiedz Link Zgłoś
keitel10 Re: Rany 08.07.06, 13:53 Czy ja wiem czy takie wielkie.... Usuwane były w poniedziałek, maści nie dostałem, tylko instrukcję, by zmieniać opatrunki i przemywać wodą utlenioną. Żadnej ropy nie widać, już nie krwawi, na ranie jest tylko zakrzepła krew, taki strup. Dzięki za odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
keitel10 Re: Rany 09.07.06, 19:09 A czy z taką zaszytą raną tydzień po zabiegu i tydzień przed zdjęciem szwów, można normalnie wejść pod prysznic czy lepiej myć się ostrożnie? Odpowiedz Link Zgłoś