edith87 21.07.06, 10:33 a ja mam pytanie odnosnie ramion! moje ramiona sa zbyt duze!! wage ciala mam odpowiednia, ale co z tymi ramionami?? jest jais sposob zeby pozbyc sie nadmiaru t;uszczu z tej czesci ciala?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darciak5 Re: ramiona!!! 21.07.06, 17:18 ćwicz mięsnie ramion a beda przecudne...ja np: podnocsze od kilku miesiecy 3l butle i mam mięśniątka albo ładuje do siatki pełno jakiś encyklopedii i ją podnosz (zamiast typowych ciężarkow)...ćwicz, ćwicz jesli nie chcesz miec ramion jak galareta (a jak już masz to weź sie za nie jak najszybciej do roboty) :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_gneskka Re: ramiona!!! 23.07.06, 03:14 Nie da się pozbyć tłuszczu z jednej części ciała. Nieważne, czy masz sadło na brzuchu, na udach, na ramionach czy na szyi, recepta jest zawsze taka sama: dużo ćwiczeń aerobowych (rowerek, bieżnia, orbitrek, wioślarz) i dieta wysokobiałkowa, nez słodyczy, z małą ilością tłuszczu. A jeśli chcesz wzmocnić mięśnie to na początek takie butelki są dobre, ale w miarę postępów trzeba zwiększać obciążenie, inaczej to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś