hemingwey 26.07.06, 19:23 Zauwazylem ze w lato bardziej mi wypadaja wlosy - dlaczego tak sie dzieje i jak temu zaradzic? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: wypadanie wlosow 26.07.06, 19:44 hemingwey napisał: > Zauwazylem ze w lato bardziej mi wypadaja wlosy - dlaczego tak sie dzieje Bo czapka ich nie trzyma ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
hemingwey Re: wypadanie wlosow 26.07.06, 21:50 moze to kwestia braku jakis witamin ? czy ktos sie spotkal z czyms takim? Odpowiedz Link Zgłoś
hemingwey Re: wypadanie wlosow 27.07.06, 17:20 czy moze mi odpowiedziec ktos w cywilizowany sposob co moze byc powodem wypadania wlosow? pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
kret24 Re: wypadanie wlosow 27.07.06, 17:24 Może zwiększony łojotok? Może łupież? Latem jest ciepło i włosy trzeba częsciej myć łagodnym szamponem, łatwiej też o drobne infekcje grzybicze. Przy łupieżu lub świądzie skóry dobrze stosować szampony z ketokonazolem np. Nizoral czy polski Nizax. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbbyd Re: wypadanie wlosow 27.07.06, 21:42 Brak żelaza,manganu , przy stresie -cynku , zakwaszenie,tarczyca. Możliwości jest parę więc najlepiej podskocz do lekarza niech sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbbyd Re: wypadanie wlosow 28.07.06, 08:12 Choziaż przyczyny podane przeze mnie bardziej dotyczą kobiet a bliżsi prawdy mogą być snajper i artur , choć diagnozy wydały Ci się normalne inaczej. Moze rację ma kret Odpowiedz Link Zgłoś
harter Re: wypadanie wlosow 07.08.06, 18:20 mogą to być też kłopoty z tarczycą lub stres Odpowiedz Link Zgłoś