Dodaj do ulubionych

???Centrum Medyczne MAVIT???

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 22:52
Witam Serdecznie!
Czy ktoś z Was korzytał z usług Centrum Medycznego MAVIT (Warszawa ul.
Podleśna 61). I jak wrazenia? A może ktoś jest po zabiegu laserem? Bardzo
proszę o informację i ocenę. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
Sunny
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania B-J Re: ???Centrum Medyczne MAVIT??? IP: *.obr.pl / 192.168.1.* 20.03.03, 10:54
      Gość portalu: Sunny napisał(a):

> Czy ktoś z Was korzytał z usług Centrum Medycznego MAVIT (Warszawa ul.
      > Podleśna 61). I jak wrazenia?

Byłam tam na badaniach kwalifikacyjnych do zabiegu laserowej korekcji w zeszłym
      roku. Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolona "z obsługi", ale wszystko mogłoby
      odbywać się nieco sprawniej, gdyż spędziłam tam prawie 5 godzin. Może dlatego,
      że była to sobota i tylko 1 lekarz, który w międzyczasie wyszedł na konferencję.
      Badania są praktycznie bezbolesne ale bardzo męczące i w zasadzie zajmują się
      tym dziewczyny tam pracujące, lekarz ogranicza się do bardziej zaawansowanych
      diagnoz. Lekarz był b. miły i kompetentny, dziewczyna mniej cierpliwa.

> A może ktoś jest po zabiegu laserem?

Niestety nie zakwalifikowałam się, zbyt duża wada w stosunku do grubości
      rogówki.

Ania
      • Gość: Sunny Re: ???Centrum Medyczne MAVIT??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 22:24
        Dziękuję Aniu B-J za odpowiedz. Zapisalam sie na badania - dopiero na 18.04.
        Zobaczym jak bedzie... Pozdrawiam
        • Gość: Ania B-J Re: ???Centrum Medyczne MAVIT??? IP: *.obr.pl / 192.168.1.* 21.03.03, 09:21
          Gość portalu: Sunny napisał(a):

> Dziękuję Aniu B-J za odpowiedz. Zapisalam sie na badania - dopiero na 18.04.
          > Zobaczym jak bedzie...

Nie ma sprawy, napisz po wszystkim jeżeli będziesz pamiętała czy masz podobne
          wrażenia jak ja. Ja cały czas się zastanawiam i waham czy nie poddać się
          korekcji, przy czym nie jest ona mozliwa do 0 jak pisałam wyżej i właśnie w tym
          jest problem. Lekarze mówią, że nie warto przynajmniej na razie korygować bo i
          tak będę musiała nosić okulary lub soczewki.

ja też pzdr.
          Ania - zajrzę tu po 18 kwietnia, powodzenia
          • Gość: Sunny Re: ???Centrum Medyczne MAVIT??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 21:57
            Bede pamietala i obiecuje, ze napisze :) Mama nadzieje, ze bedzie jakas szansa
            dla mojego wzroku... Pozdrawiam.
          • Gość: Sunny Re: ???Centrum Medyczne MAVIT??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 21:13
            Droga Aniu! Obiecalam napisac po wizycie. Ja spedzialam tam niecale 2 godzinki.
            Blo dwoch lekarzy, ale te dziewczyny byly nawet mile. Niestety rowniez nie
            zakfalifikowalam sie na operacje :((( I mi smutniutko, bo moje swiatelko na
            poprawienie wzroku zgaslo. Pozdrawiam cieplo.

Sunny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka